Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што сме ви правеле бе, мрсул? Во 2001 малтретиравте цивилно македонско население и за тоа денес ве баснословат како народноослоботиделни херои.
Ви ебам менталитетот планински, болна нација сте жими се.

Nema dokazi deka 2001 ima[e maltretirawa.......
Ne e dokaz ako se pojavuva somnitelen ocevidec vo poslednite momenti i iskazuva prikaski za mali deca...........
Jas barem imam nacija, jazik .................

Ne e dokaz ako se pojavuva somnitelen ocevidec vo poslednite momenti i iskazuva prikaski za mali deca...........

На примитивен умоболен дивјачки народ. Вистината боли, зарем не?

Како нема докази бе забеган.......

А кажи ми на кој јазик збориш ти сега ? И На каков форум?

Ви ибам 20 коенфициентот на интелегенција треба да ве земат цела нација као стаорци во лабораторија да служите

Сакаш да кажеш дека Мавровските работници лажно сведочеле, а кој им ги нашарал буквите по нивните грбови ..... неверувам дека самите си ги нашарале ........... потоа сакаш да кажеш дека тие двајцата чувари на мотел Бриони во с.Челопек самите си се врзале за столб од мотелот и се дигнале во воздух со динамит ........... Кумановци сами си ја затвориле браната Глажња и останаа без вода целото лето 2001 ............. 12те изчезнати цивили самите си ги спакувале куферите и си ја здувале, никој не ги грабнал сосила .... :tapp:
Лажно може да сведочи секој човек против било кого/било кои, но овдека имаме јасни работи .......... злосторства против цивилно население .......... според сите релевантни закони на планетава за злосторства против цивилно население невозможна е амнестија, зашто не ги амнестираат и Р.Караџиќ и Р.Младиќ во Хааг и зашто сеуште не се во Хааг Н.Ориќ, Х.Тачи, Р.Харадинај и.т.н. !

Нема докази за малтретирања?

Тогаш кажи ми зошто никој од Албанците (новинари, интелектуалци и политичари) не скокна со познатиот израз: "-Невини се!", туку сите бараа амнестија?
Зборувам за Хашките случаи, кои се документирани и докажани, колку сакаш.
Кога не би биле, тогаш веројатно ќе по кој знае кој пат ќе ja слушавме од вашите усти онаа репетитивна "-Невини се, ослободете ги!"

Ти у ствари сакаш да кажеш дека работниците од "Маврово" сами си бутале во газовите стапови и самите си ги режеле грбовите?
И децата од Смилковско на Велигден сами да не се утепаа?

puno , како логиката да ти е слаба страна.
Се амнестира некој што извршил злосторство, кривично дело итн.
Истиот случај е и со Заев, да беше невин немаше да има потреба да биде амнестиран (помилуван), исто е и со воениве злосторници што во јавноста поради некој договор практикуваат да ги викаат "Хашките случаи".

air da ne vidat tie so go potpisaja ramkoven, najgolema katastofa vo istorijata na makedonska samostojna drzava, neka se napucat v sobranie i gz neka mu dat na dui uste to ostana

Бог да чува цц.. Не е ни чудо зошто сите се иселуваат од земјава..

Нема докази? Дојди јас да ти го ичкртам грбот со нож, и потоа ти кажувај прикаски за мали деца.
Кога си идиот, ни скандинавска култура не те вади. Ако сте сите албанци такви, пиши чавка.

Сакаш да кажеш дека Мавровските работници лажно сведочеле, а кој им ги нашарал буквите по нивните грбови ..... неверувам дека самите си ги нашарале ........... потоа сакаш да кажеш дека тие двајцата чувари на мотел Бриони во с.Челопек самите си се врзале за столб од мотелот и се дигнале во воздух со динамит ........... Кумановци сами си ја затвориле браната Глажња и останаа без вода целото лето 2001 ............. 12те изчезнати цивили самите си ги спакувале куферите и си ја здувале, никој не ги грабнал сосила .... :tapp:
Лажно може да сведочи секој човек против било кого/било кои, но овдека имаме јасни работи .......... злосторства против цивилно население .......... според сите релевантни закони на планетава за злосторства против цивилно население невозможна е амнестија, зашто не ги амнестираат и Р.Караџиќ и Р.Младиќ во Хааг и зашто сеуште не се во Хааг Н.Ориќ, Х.Тачи, Р.Харадинај и.т.н. !

Ne rekov deka sami go napravile toa.........
Jas velam deka nema odredeni dokazi deka odredeni luge go napravile toa, nikoga[ nema da moze da se najde vinovnikot, vo vojni uslovi nemoze da se najdat dokazi..........
Za mak. vlasti ne e vazno vinovnikot, vazno e da ima uapsen albanec.......................
Spored site iskazi [to sum gi slusal branata ne ja zatvorile ONA, nitu znaele kako se p[ravi.............
Ako treba da se zatvori za nedostasok na voda togas i posle 10 pak ima prestan na voda, koj sega e kriv.???????

E potpisan dogovor, od dvete strani imase otstapki, toj dogorvor trebase da gi zatvori site prasawa...................

Navistina e stetno za drzavata da se lovat nepostoecki ve[terki.....

I pak ke povtoram deka nitu eden albanec ne bi gubel nesto ako se zatvoraat kriminalci, kriminalecot e steten i kako albanec i kako makedonec.............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom