Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Голема глава маж се знае кој е главен дома не како кај вас жена ќе ми кажува што да правиме така ќе пропаѓате немате глава
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:40 ---
Ќе славиме зошто да не славиме со ваши пари ќе славиме имаме ние муда не сме жени
Остај едни муда шо имате веќе... Да ти стегнам три тупаници одма го викаш " John "... " John, Bill, Steve help us please, Macedonians killed my children just because they were playing hide n seek in the mountains with some AK47, oh such terrorists :( "

Права основни човекови треба да има секоја етничка заедница во било која држава дури и да е составена од само 1% па и 0,1% од вкупната популација ..... НО федерализации, кантонизации, отцепувања, славење на денови на знаме и независност на други(соседни) држави и сл. глупости ЈОК !
А што се однесува до процентите ................ ах нозете им ги бакнувам на Кинезите со нивната државна политика толку и толку деца по закон максимум, ако отидеш нагоре или присилен абортус(со закон) или пенали/казни .......... примерот на Кина треба да го земат и многу други земји кои имаат малцинства кои имаат сериозен загрозувачки демографски раст б.т.в. овој закон важи и за самите Кинези т.е. за сите граѓани/жители на Кина и не е воопшто селективен .......... мора да се почитува закон и точка, кога може Рајко, Петко, Станко, Ханс, Џон, Бил и.т.н. да чуваат едно до две деца, толку ќе т.е. толку треба да чуваат(со закон) и Сулејман и Шабан и Ахмед и.т.н.
Мада што зборам па јас, па светот одамна е отиден у ку*ац, во Кина имало нели ’’диктатура‘‘ ама државата и нацијата им се силни и здрави, а Америте за две до три децении ќе станат малцинство, бидејќи тие Чиканосите(Мексиканците) што им прерипуваат преку оградата на јужната граница имаат 5 пати поголем демографски раст, исто и Црнците, Индијците, Пакистанците, Арапите, Турците, Курдите и.т.н. по западна и северна Европа со нивниот висок демографски раст ќе станат мнозинство во тие земји за неколку децении ............ а сето ова може да се реши со еден закон за контролирање на демографијата како во Н.Р.Кина ............. ама што зборам па јас Кинезите се глупаци, ние сме паметните УРРААА ! (n)(n)(n)

Голема глава маж се знае кој е главен дома не како кај вас жена ќе ми кажува што да правиме така ќе пропаѓате немате глава --- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:40 ---Ќе славиме зошто да не славиме со ваши пари ќе славиме имаме ние муда не сме жени
Ако имавте муда зошто како курвичина трчавте по НАТО?Кого го вадеа со автобуси?Пичина невидени.Па и жените ви се растурија,не е тоа што било и они си сакаат туѓо да пробаат.

frabz-Not-sure-if-Trolling-or-retarded-e6de9a.jpg

Македонци и Македонки,знам дека боли у срцето кога земјата полека ти гасне,се курчат неандрталци,ама што да праиме кога богатите владеат,а не ние..тие неандрталци ке сватат еден ден дека се само топовско месо..а во никој поглед неможат да се рамнат со нас !

Голема глава маж се знае кој е главен дома не како кај вас жена ќе ми кажува што да правиме така ќе пропаѓате немате глава
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:40 ---
Ќе славиме зошто да не славиме со ваши пари ќе славиме имаме ние муда не сме жени

Извини вака, ама кај ви се мудата? И за што ви се?

Ќе дојде тој ден ние албанците ќе ви враќаме на вас за се што ни правевте

Што сме ви правеле бе, мрсул? Во 2001 малтретиравте цивилно македонско население и за тоа денес ве баснословат како народноослоботиделни херои.
Ви ебам менталитетот планински, болна нација сте жими се.

Чисто информативно, да се уфрлам во муабетов, вчреа бев на слава кај еден 18 годишен албанец, и има уште 8 браќа.

Во една земја се слави знаме на друга држава...каде го има ова, освен кај нас:facepalm:
Срамота е буџетски пари да се одлеваат за вакво нешто, кога повеќето Албанци не плаќаат данок, ниту комуналии (куп ќуќи се изградија во Арачиново, од неплатени сметки). Немојте само да ме фарбате со теории за лојални граѓани, кога г-ѓа Ермира Мехмети, која живее од наша собраниска плата, во Албанија јавно изјавува на радио дека сонува за денот кога ќе се обединат сите Албанци во една држава.
Ако Македонец нема карта во бус, казна. На Албанец никој не му ни бара карта.
Со ножеви идат наоружени по автобуси и малтретираат кого стигнат.
Паркинг за Македонци 3000 денари месечно, за Албанци 2000 во сред Скопје:mad:

Што е ова, стануваме граѓани од втор ред во сопствената ни држава!!

Овци од планина да ги симнеш, ќе се култивираат. Нашиве сограѓани за жал имаат ментален склоп кој не е изменет уште од времето на кавкаска Албанија, нивната прататковина. И токму тоа е најтрагично. Со едуцирани и еманципирани луѓе лесно се живее, но со ова...:facepalm::facepalm::facepalm:

Сепак,криви се нашиве политичари кои газот ќе си го продадат за евра, или марки. Овде пред се мислам на Фрчко, кој продаваше македонски пасоши како јаболка на пазар на Косоварите. Ако тоа не е велепредавство кое бара најстрога казна, не знам што е.

Во една земја се слави знаме на друга држава...каде го има ова, освен кај нас:facepalm:
Срамота е буџетски пари да се одлеваат за вакво нешто, кога повеќето Албанци не плаќаат данок, ниту комуналии (куп ќуќи се изградија во Арачиново, од неплатени сметки). Немојте само да ме фарбате со теории за лојални граѓани, кога г-ѓа Ермира Мехмети, која живее од наша собраниска плата, во Албанија јавно изјавува на радио дека сонува за денот кога ќе се обединат сите Албанци во една држава.
Ако Македонец нема карта во бус, казна. На Албанец никој не му ни бара карта.
Со ножеви идат наоружени по автобуси и малтретираат кого стигнат.
Паркинг за Македонци 3000 денари месечно, за Албанци 2000 во сред Скопје:mad:

Што е ова, стануваме граѓани од втор ред во сопствената ни држава!!

Овци од планина да ги симнеш, ќе се култивираат. Нашиве сограѓани за жал имаат ментален склоп кој не е изменет уште од времето на кавкаска Албанија, нивната прататковина. И токму тоа е најтрагично. Со едуцирани и еманципирани луѓе лесно се живее, но со ова...:facepalm::facepalm::facepalm:

Сепак,криви се нашиве политичари кои газот ќе си го продадат за евра, или марки. Овде пред се мислам на Фрчко, кој продаваше македонски пасоши како јаболка на пазар на Косоварите. Ако тоа не е велепредавство кое бара најстрога казна, не знам што е.
Немој така ќе те прочита некој офчар од сарај ќе ти го избрише постот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Епа ништо Грујо ќе им чита на Албански а они у собрание ќе зборат Албански..до кога бе ќе добиваме секс во мозок?

Абе лесно е да покориш цивилизиран човек,тешко е да станеш цивилизиран,тоа што служат денес како накрвавено овчарско куче на балканот,еден ден сигурно ке им стигне сметката...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom