- Член од
- 15 јули 2012
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 832
Оваа година снегот во Охрид не заглавил на патарина, уредно си платил на Ацо 1 евро. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zasto da ne se pisuva vo temava? Naslovot e "Sneg", ne spamirame po 300 temi.кажувате дека на фб пишувале статуси за снег, а вие бетер од децана в градинка стеколку сте само радосни дека заврнало снег....................................
Нема да е,што е толку ладно,тешко да падне снегZasto da ne se pisuva vo temava? Naslovot e "Sneg", ne spamirame po 300 temi.
Inace ostar e studov, ne me cudi sabajle vo Skopje da e natrupano.
Али уште ,,поубо" е наутро ко че станиш во затоплена соба, а знајш надвор шо те очекува додека го чекаш автобусот за на факултетЗначи најубаво чуство ми е кога се шетам додека паѓа снег или пак дожд, или пак седиш дома на топло а преку прозорец гледаш како убаво си врне снег по можност и да натрупа малце повеќе па бели улици каде се покриваат недостатоците и ѓубрето по улиците едноставно најубаво![]()
Али уште ,,поубо" е наутро ко че станиш во затоплена соба, а знајш надвор шо те очекува додека го чекаш автобусот за на факултет
не ви личи на годините толку да се радувате за снегZasto da ne se pisuva vo temava? Naslovot e "Sneg", ne spamirame po 300 temi.
Уште го нема тој сув студ како предвесник на снегот, ветеров што коси прави надвор да не се седиZasto da ne se pisuva vo temava? Naslovot e "Sneg", ne spamirame po 300 temi.
не ви личи на годините толку да се радувате за снегза секоја снегулка гледаш над 500 мислења.
темава сигурно тој што ја отворил бил четвртоодделенец.....
Што ни се курчиш бе, ние четвртоодделенци, а ти петтоодделенец и готово јак си така?не ви личи на годините толку да се радувате за снегза секоја снегулка гледаш над 500 мислења.
темава сигурно тој што ја отворил бил четвртоодделенец.....