Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
21646_555251921167159_139472912_n.jpg

Еве, Битола снег.

ИЗВОР

Не ми текнува коа последен пат у декември сум отишол да бордам.

Дај му Натали на човекот. :D

Ok, koga ke mu dadam na deteto da jade i ke go legnam ke dojdam na temava da se poraduvam.

случајно буричкајќи низ твојот албум ова го пронајдов
17YearOldHave7Kids_03.jpg

ајде оди заспиј ги дечињата па ќе се санкаме надвор :icon_mrgr:

Се прекршив јако сабајле, беше подмрзнат снегот.После жива вода ко се стопи.И пак немам против, напротив :vozbud:

Го сакам снегот, чекам да заврне уште повеќе. Годинава нема да правам снешко, ќе пробам да изведам нешто поубаво. Сакам да направам машки полов орган, немам доволно инспирација. :cautious:

Го сакам снегот, чекам да заврне уште повеќе. Годинава нема да правам снешко, ќе пробам да изведам нешто поубаво. Сакам да направам машки полов орган, немам доволно инспирација. :cautious:

Хахахахаха, лудило! :D

Адни ме на Скајп , ќе ти дадам инспирација ;)

инспирација

Не сум некој обожавател на зимата, ама сепак снегот секад ми буди убави чувства. Прошетка со саканиот, стуткана во неговата прегратка додека снегот крцка под нозете...милина :love: Уште да падне така поголем снег... и да се најде некој за шетање :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom