Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Мора во најскоро време да заврне снег инаку ќе поцркаме од Цементара, Топлификација, Железара и концентреција на автомобили и издувни гасови. Тоа кога се ќе се собере прави надвор да мириса на дим и чадено месо.

Како е накај Маврово, Лазарополе, Гари знае некој ????

Како е накај Маврово, Лазарополе, Гари знае некој ????
Сигурен си дека зимата дошла, кога ќе чуеш на вести дека Маврово - Дебар е забранет за сообраќај :vozbud:

Забрана за камиони на патот Маврово-Дебар
snegovi-e1328612960171.jpg
pat%20Mavrovo%20Debar.jpg

Поради врнежи од снег попладнево e воведенa забрана за движење на тешки товарни возила на патoт Маврово – Дебар.
Поради локалните врнежи од дожд и снег, сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци низ земјава се одвива делумно забавено, по влажни коловози.
Снег има и на патните правци Тетово – Попова Шапка и Гостивар – Кичево преку Стража. Тука сообраќајот се одвива без забрани, информираат од АМСМ.
И уште еднаш исто како и на почеток на годинава, пофалби за екипите на Охридски Комуналец, одма после 19:30 излегоа на терен возила и луѓе.Дури и во 1:40 работеа на чистење на снегот.(y)
031220127141.jpg
031220127151.jpg
2012-12-03-0441.jpg
2012-12-03-0483.jpg

Мрзам снегови... мрзам зима... ме потсеќаат на ладни доцни ноќи совршени за ладнокрвни убиства.

Јас навивам да не падне снег. Мразам зима, цапање по снегови, виулици, претпазливо одење да не се утепам негде, мразулци и 100 тони облека на мене.
У главно како годишно време ми е најдепримирачко од сите останати.
Едино добро во зима е ако имаш партнерка, па да се топлите заедно и да праите романтики на снегот.
Ама за тие што се сами како мене за сега, зимата е убиство хаха :D

Од друга страна, златно лето! Пивце, одмор, 40 степени, журки на отворено, маичка на кратки ракави, пливање...
Ах мерак.

Druze ako nema sneg nema da ima 40 stepeni tuku 80 i ubavo pivce nema da ima bidejki pivoto se pravi od voda , a ako nema sneg nema da se punat akumulaciite i ti ke smukas nesto odrugo , zatoa moli se da ima sneg povekje i od lani za da se napunat branite i da ima voda vo zemjata od koga ke se stopi sengot naprolet .
--- надополнето: 5 декември 2012 во 03:08 ---
Ajde be stavajte sliki , pagja li nekade sneg :)

Имам чест да ви најавам дека Скопје го дочека и првиот снег :D нека започне сезоната на статуси на ФБ:LOL:
* * ** * * * * * * * * * * * * ** * ** * * * * * *
* * * * *** ** **** * * ** *** ***** *** * **

Мрзам снегови... мрзам зима... ме потсеќаат на ладни доцни ноќи совршени за ладнокрвни убиства.
Колку пати до сега те убија на зима па да мразиш снег?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom