Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа година снегот во Охрид не заглавил на патарина, уредно си платил на Ацо 1 евро. :P

кажувате дека на фб пишувале статуси за снег, а вие бетер од децана в градинка сте :icon_lol: колку сте само радосни дека заврнало снег....................................

Кај мене(идризово,скопје) нема снег,ама дува и Е ЕБЕНО ЛАДНО.Подобро снег да паднеше

кажувате дека на фб пишувале статуси за снег, а вие бетер од децана в градинка сте :icon_lol: колку сте само радосни дека заврнало снег....................................
Zasto da ne se pisuva vo temava? Naslovot e "Sneg", ne spamirame po 300 temi.

Inace ostar e studov, ne me cudi sabajle vo Skopje da e natrupano.

Ми причинува голема среќа коа заврне снег.Му се радувам како мало дете,тој момент е маѓепснички тој занес додека на топлата кожа ти се лепат снегулки :) Кога е ладно многу,обично не врне снег...коа е посвежо тогаш врне.Во Берово имам најава дека има ниски појави на снег во мали количини како сол во зрно :D

Значи најубаво чуство ми е кога се шетам додека паѓа снег или пак дожд, или пак седиш дома на топло а преку прозорец гледаш како убаво си врне снег по можност и да натрупа малце повеќе па бели улици каде се покриваат недостатоците и ѓубрето по улиците едноставно најубаво :)

Значи најубаво чуство ми е кога се шетам додека паѓа снег или пак дожд, или пак седиш дома на топло а преку прозорец гледаш како убаво си врне снег по можност и да натрупа малце повеќе па бели улици каде се покриваат недостатоците и ѓубрето по улиците едноставно најубаво :)
Али уште ,,поубо" е наутро ко че станиш во затоплена соба, а знајш надвор шо те очекува додека го чекаш автобусот за на факултет

Али уште ,,поубо" е наутро ко че станиш во затоплена соба, а знајш надвор шо те очекува додека го чекаш автобусот за на факултет

Од ладно не се плашам ќе се наоблечеш и таман е, ама мразот е ептен зафркнат тоа е лошо.

Сега за сега нема снег во Скопје но се надевам дека во наредниве денови ќе падне снег и ќе го држи до крајот на зимата. Снегот ни е и те како потребен на сите, малку да не освежи и да се прочисти воздухот, се угушивме во смог.

не ви личи на годините толку да се радувате за снег :X3: за секоја снегулка гледаш над 500 мислења.
темава сигурно тој што ја отворил бил четвртоодделенец.....

Уште го нема тој сув студ како предвесник на снегот, ветеров што коси прави надвор да не се седи :D А и да падне нема да се фати пошто улиците се мокри од дождот.
Гледам сабајле Водно има снег од средно до врвот, кај и да е и нас ќе не покрие.
Се е спремно за санкање :icon_mrgr:

не ви личи на годините толку да се радувате за снег :X3: за секоја снегулка гледаш над 500 мислења.

Ok, koga ke mu dadam na deteto da jade i ke go legnam ke dojdam na temava da se poraduvam.

Што ни се курчиш бе, ние четвртоодделенци, а ти петтоодделенец и готово јак си така? :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom