Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Како и се останато во зима го мрзам снегот ! Ебем ти , ќе се намокрам и што к*р после ај суши се година дена..... Ебате...

Има снег бааги надвор, ама ја ич не можам да му се нарадувам :(

Обожавам снег... Што е убаво надвор... И си вее,си вее....
Убаво ми е денес ке видам утре кога ке треба на работа да одам...:nesvest:

Леле како убаво врне снег надвор!! ама не знам како ќе стигнам до центар, ќе треба грдите чизми за на снег да ги облечам:nesum: ама сепак, снееееег:je: :je:
ќе има борби вечер:vozbud:

Јебемти снег...уште да не заспиев со отворен прозор синоќа, ќе му се порадував :)

НЕ МИ Е ГАЈЛЕ ШО Е МАЛОУМЕН ПОСТОВ!
СНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГ УБАВ БЕЛ КРЦКАВ, ЈЕС!!

Не сум голем љубител на зимата и снегот, но убаво е вака си седам дома на топличко и да си гледам белина :pipi:
Среќа што немам обврски зашто ќе треба со санка да одам :icon_lol:

Ај одам еден снешко да направам во двор :vozbud:

Бело е сеееее... и во срцево и надвор, бело е сеееее... нема вожњаааа... бело е сеееее...:nesum:

Ко некој мутиран Дедо Мраз си. А дојде Охрид, одма нареди.:)

Хо-хо-хо.
Ко ирвас пред пензија сум во моментов бате:))

НЕ МИ Е ГАЈЛЕ ШО Е МАЛОУМЕН ПОСТОВ!
СНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГ УБАВ БЕЛ КРЦКАВ, ЈЕС!!

Бел, најубав за мочкање :pipi:
:vozbud::vozbud::vozbud:

Taпа е, не можам да искочам и нормално да стигнам до центар пешки него мора ко баба некоја да се држам за све и свашта за да не паднам од ебаниот мраз ...Ах,зашто мораше да падне ??? Најтрагично е кога чекам да се стопи за све да си дојде у нормала....Јебеш романтика кога до центар идам пешки саат време а обично стигам за 20 минути...

Taпа е, не можам да искочам и нормално да стигнам до центар пешки него мора ко баба некоја да се држам за све и свашта за да не паднам од ебаниот мраз ...Ах,зашто мораше да падне ??? Најтрагично е кога чекам да се стопи за све да си дојде у нормала....Јебеш романтика кога до центар идам пешки саат време а обично стигам за 20 минути...
:pos: Браво бате... целосно те подржавам... :pos:
Шо мајка бараше да заврне баш сеа... хахаха, шо убо врнеше вчера, запече сонце го снема дел... а не ко сеа цел ден врне... хехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom