Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
уфф кај нас колку многу снег има преубаво е надвор кога се оди по него:je:

Вее!

Лет ит сноу,лет ит сноу,лет ит сноу...

имаше пред една недела ... и сега нема :(
Инаку обожавам снег ! шубо ми се зализгува улицата кајмене така да со едно затр4ување тап до продавница слегувам не мора да си арчам нигите :P

Конечно снеги во Џорче. Едвај дочекав и тоа. Сабајлево кога се враќав од НГ 2 дел колку беше убава атмосферата. Обожавам снег!!!:vozbud:

Утре не да ќе има нова тура.Сеа глеав на а1 цел ден ќе врне.Инаку денес едвај се прибрав инаку шлапатарник невиден се е рашлакано.Сеа од понеделник -16 не да ќе фати мраз.

Глеав на интернет, одсабајле у 3 ќе почне пак да врне, и цел ден утре ќе врнело демек :)

I love snow.. Романтикии:pos2::pos2:.. а да, и утре ке вее:vozbud::vozbud::vozbud:

Утре не да ќе има нова тура.Сеа глеав на а1 цел ден ќе врне.Инаку денес едвај се прибрав инаку шлапатарник невиден се е рашлакано.Сеа од понеделник -16 не да ќе фати мраз.

Не спомнувај... сабајлето во Кавадарци набрзина направи 3-4 сантиметри таман си реков ќе има повеќе и ништо. Се стопли наеднаш и замина цел снег па и тој од пред некое време.
Сега е друга приказна, надвор е подмрзнато, џам на кавадаречки :) ќе биде интересна шоферска вечер.

Не спомнувај... сабајлето во Кавадарци набрзина направи 3-4 сантиметри таман си реков ќе има повеќе и ништо. Се стопли наеднаш и замина цел снег па и тој од пред некое време.
Сега е друга приказна, надвор е подмрзнато, џам на кавадаречки :) ќе биде интересна шоферска вечер.

Богами ако замрзне убаво ќе има и кршење нозе денес малце фати ама во Центар што беше да ти е гад да одиш.Мајката му е на Водно.Најубаво ми е на снег не разгазен и идеш крцка уфффффф милина.

Според последните информации утре и задутре цел ден ке вее снег,а од понеделник разведрување со температури - 16 минимални и -4 максимални и од среда попладне повторно снег.

Ја погодија прогнозата!Надвор убаво го мава,шом партизанска ја фати значи убаво фаќа.Уште бе сол нема на улиците или така ми се чини

Браво за метеоролозиве. Како го има наврнато во Струга, а и уште врне. За убо да е.

И во Велес има снег ама мн малку и вчера се беше замрзнато:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom