Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Снег има , уште поубаво е што е замрзнато под него па ја така фино си одама и само очекувам кога ке паднам па да ми се смеат сите:pos2:
А што е романтично па за навечер во парк да се шеташ:back:

Убо ми изгледа.
Инаку по природа не трпам ич студ,зато зимата малку потешко ми паѓа, особено овде во Битола ко секоја зима обавезно се симнува до - 50089 степени. :nesvest:
Инаку лепо је, пејзаж! :vozbud:

Јас јавно го повикувам другарот Виктор гг да направиме еден голем Снешко...еве тој нека избере локација :vozbud:...
...абе се е убаво ама ладно е бе :nesum:

Најубаво е кога пага снег за Божик:pipi:Тогаш некако ептен празнично се чувствувам и најубаво ми е.

Јас јавно го повикувам другарот Виктор гг да направиме еден голем Снешко...еве тој нека избере локација :vozbud:...
...абе се е убаво ама ладно е бе :nesum:
Сакате да се собереме у парк? :vozbud:
Ќе правиме снешковци, па после ќе седнеме негде на кафенце или топло чоколадо :vozbud:

Шо убаво врне сега, одамна неам видено волку квалитетно да паѓа :) Ме потсеќа на времето пред 7 години, кога наврна пола метар снег у Скопје, е баш вака исто врнеше... Да даде господ цел ден да врне, да го натрупа :vozbud:

Леле се будам сега и како по обичај одам на терасана и ко ќе видам СНЕГ. Леле се израдвав:vozbud: А вчера вечерта цело време дожд врнеше ... леле ко малине деца се радвам:kesa:

Кај нас во ченто се истури од врненје снег леле вечер со има да биде:vozbud:

Во Радишани има многу многу премногу снег...автобуси не идат надоле и нагоре ....Прекрасно е тука кога има снег :vozbud:

снег рулз! :wink: особено коа снегулките се така големи...и има прекрасна слика..така смирува..а после се испукаш надвор хохохооо

************** Дај боже цел ден да паѓа. ***********

Јавно го повикувам татко ми да не ме чита на форум од другата страна и да оди да го исчисти снегот од патеката,па се до тротоарот зошто казни ќе фрчат!!!:uvo:

Инаку замислите која идила ја имам јас во Драчево,како ме израдува снегов да знаете...па уште како интензивно си паѓа,до вечер од дома нема да можам да излезам!Не било шала да живееш под Китка...хахахахаха....сега кога ќе излезам со санката има сите деца да ми се поклонуваат,ем имам најјака санка,ем затоа што со снег ќе ги најадам мухахахахаха...се шалам,сепак добра сум...ќе одам до крај друшка ми као демек на чај и ќе ја пречекам од надвор на врата со топка снег.Традиција ни е,топка у глава кога има доволно снег,ма да плачка е ќе се налути...ама затоа после ќе правиме ГООООЛЕМ СНЕШКО ХА!!!Денес нека ми откаже љубов да го видам,има повеќе снег од вчера!!!

Мераци сум цела!!!!!СНЕГ!!!!Сакам снег!!!!

снегов е супер,еј за во парк измислено е,сега ги чекам да станат моите другари да шетнеме малце и правец на топло чололадо одиме

Добро е во оваа 2009 има барем добар снег:vozbud:,само крајот не му се знае на која страна врне:pos2: , ако нека го вее само

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom