Смртта на Хитлер

• Креатор на темата Креатор на темата Slayer123
  • Време на започнување Време на започнување

Да. Не знам каде си видел целосно организирана машинерија на антисемитисти, национлисти, организирано истребување на луѓе, тоталитаризам, антилиберализам и слично. Тоа што одредени поединци му се клаљаат на Хитлер не го прават нацизмот жив.

како што некој спомена погоре, бил во напредна фаза на паркинсонова болест, имал напредни симптоми на шизофренија, депресија, анемија, артритис и остеопороза, примал силни лекови кои во тоа време како такви давале силни нус ефекти, дури и да постои сценарио каде што се измолкнал на некое место, не верувам дека доживеал 1947 година, што кажува дека се остало е небитно

А можно е и докторите што биле со него ви бумкерот да го скинале.
Who knows...

Има секакви теории, али само на едно место досеа по форуми, не се сеќавам баш каде, еден типац на слична ваква тема имаше пишано дека победниците ја пишват историјата, така да, шо се вели зборот, како ќе кажи Сталин-чо така ние ќе читаме... јебига, друга ствар, нешто најбитно од неговата смрт, или 'исчезнување во непознат правец' за наша жал и за наша среќа (зависи кој како си сфаќа) е то шо нацистичкиот режим е укинат, и баш како шо пиши братот погоре, то е се само одраз на исфрустрираните тинејџери и деца кој шо не се упатени. Имам другари шо се декларират како скинери, нацисти и националисти, али имат толку поразлични сфаќања од овие младенците шо нив не му е важно дали е укинат режимот на Хитлер, туку си го живеат во некој свој свет секој на свој начин без да му наштети на другите.. ако некој сигурно ќе речи дека тие се фејк или незнам шо, филозофијата на нацизмот и национализмот не е таја шо ја практикуват насилниците - има други теми, таму ке зборам поке за то.. (се извинувам шо скокнав надвор од темата)
Инаку како и да е, Хитлер покрај сите физички и психички пореметаи шо ги имал, останват за мене замо две варијатни.. или се самоубил со госпожата во бункерот, или умрел од природна смрт ако веќе се спасил да избега негде.. али мене ми се чини дека таков фанатик не бега од своја земја, така да мене ми е поверојатно самоубиството xD

hitler i lenjin original.jpg
me mrzese da preveduvam, sigurno razbirate srpski
a linkot podolu e na angliski...interesno~
Hitler i Lenjin igraju šah
Autor ove grafike je Hitlerova profesorka crtanja, jevrejka Ema Lovenstram koja je posmatrala igru.
Slika, koja na poleđini ima potpise dvojice diktatora, nastala je 1909. godine u Beču gde je mladi Hitler učio slikarstvo, a Lenjin bio u izgnanstvu - dok su čekali instrukcije za preuzimanje svojih uloga. Obojica su imali istog gazdu.
[FONT=&quot]Lenjin je umro od sifilisa[/FONT], a Hitler od starosti [FONT=&quot]u Argentini, u mestu Mendoza, 1964 godine[/FONT], kao suvlasnik jedne fabrike čokolade.[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Bio je unuk barona Solomon Mejer Rotšilda[/FONT] iz Beča. Zato su ga Rotšildi finansirali preko Engleske Banke i preko Rokfelera od dolaska na vlast pa do kraja rata. [FONT=&quot]Ostavio je više potomaka[/FONT] od kojih neki danas završavaju posao oko Evropske unije.
http://www15.ocn.ne.jp/~oyakodon/newversion/hitlerinargentine.htm

И Итлер сакал да биде некој, и Итлер сакал да биде некој. И кај е сеа? Сам себе го убиел. Расизмус.

Режим и "филозофија" на исфрустрирани тинејџери не е исто.

Да. Не знам каде си видел целосно организирана машинерија на антисемитисти, национлисти, организирано истребување на луѓе, тоталитаризам, антилиберализам и слично. Тоа што одредени поединци му се клаљаат на Хитлер не го прават нацизмот жив.

Сепак неможеш со сигурност да кажеш дека нема нацисти, што значи се додека има еден нацист, кој ќе отиде и ќе избоде црнец до смрт, имаш нацистички режим, само што разликата е во бројот на жртвите. Гледано од тогаш и сега.
Такада, белец убива црнец зашо е црн, there you have it.

Сепак неможеш со сигурност да кажеш дека нема нацисти, што значи се додека има еден нацист, кој ќе отиде и ќе избоде црнец до смрт, имаш нацистички режим, само што разликата е во бројот на жртвите. Гледано од тогаш и сега.
Такада, белец убива црнец зашо е црн, there you have it.

Режим е политичкото уредување на државата т.е. филозофијата на владеење во овој случај. А тоа го нема никаде моментално. Тоа што има нацисти, тоа значи дека се обични исфрустрирани криминалци претежно малолетни деликвенти. Исто како да кажеш дека постојат педофилски режими, зашто има педофили или пак ете поблиску до тоа што се збори, ако има комунисти во државата дека тоа е комунистички режим. Карикирано беше ова али ваљда ме сфати кон што алудирам.

Ne se samoubil, nitu pak nekoj go ubil, Hitler ziveel do 1976 godina vo Argentina (znaci Stalin imal pravo da bide paranoicen)

I druga rabota, cerepot so go nasle dokazano e deka pripagja na 40 godisna zena a ne na Hitler. Poso postojat negovi dental records poso imal nenormalni problemi so zabite i pred da pocne da ja gubi vojnata otisol kaj negoviot zabar i mu rekol da mu gi napravi zabite ednas za sekogas bidejki ne planiral da se vrati. Toa so klonot zapalen jas licno mislam deka e vistina poso klonot jerda lici, ali se glea deka ne e on. Druga rabota so strasno me nervira e toa sto site ja gledaat evrejskata strana, kako toa bile za greota a malce e poznat faktot so za vreme na prva svetska vojna se obidele za mali pari da ja kupat Germanija (eftini investicii, kupuvale firmi za mali pari - privatizirale na licni iminja radi bezvrednosta na parite, so drugi zborovi sakale svoe gnezdo da si najdat). Pa razmislete so ke bese prvo so Germancite, a posle i so svetov da ne postoese Hitler. I'll give you a hint:
1. Svetska religija - JUDEIZAM
2. Hristijanstvo - so e toa?
3. Svetska ekonomska sila, so dve klasi - bogati se razbira evrei, i siromasni - site ostanati
4. Opstestvo nalik na ona pred Isus.
Zabegav malce od temava, ali razmislete dali na svetskite sili t.e. togas na Amerika i bilo gajle za umrenite milioni ili poise i bilo gajle za Apolo (nuklearkata na Hitler), za voenata industrija i za hemiskoto oruzje na Mengele na koj sto mu dale priznanie za profesionalen doktor posle vojnata otkako kidnal u Argentina (site znaele kaj se naogja ali nikoj ne go uapsil, se dodeka ne im teknalo na Mengele's children da se bunat i da baraat pravda za izgubenite brakja i sestri). Final summation, Hitler si go platil zivotot i izlezot od Germanija so voenite tajni t.e. denesnata americka industrija koja magicno se razvi posle vtora svetska vojna. Prethodno site najsovremeni oruzja na toa vreme bea proizvedeni vo Germanija.

Ne se samoubil, nitu pak nekoj go ubil, Hitler ziveel do 1976 godina vo Argentina (znaci Stalin imal pravo da bide paranoicen)
A од шо параноичен? да не ги организира Итлер Аргентинците и тргне во војна одтаму против СССР?? Да не се изкрцаат негде на совестки брег аргентински СС-овци??
Сталин си ја зеде полска, чехословачка, унгарија, романија, бугарија и пола германија. А дали Итлер поживеа уше некоја година скриен негде во јужна америка под лажно име и лик... не му е ни битно. Званично Итлер се самоуби 1945 а војната ја загубија фашистите.

A од шо параноичен? да не ги организира Итлер Аргентинците и тргне во војна одтаму против СССР?? Да не се изкрцаат негде на совестки брег аргентински СС-овци??
Сталин си ја зеде полска, чехословачка, унгарија, романија, бугарија и пола германија. А дали Итлер поживеа уше некоја година скриен негде во јужна америка под лажно име и лик... не му е ни битно. Званично Итлер се самоуби 1945 а војната ја загубија фашистите.
Neznam dali znaes ali koga Germanija i SSSR potpisaa pakt za nenapagjanje koj trebase da trae nekoi 10 godini, Stalin na Hitler cela godina non stop mu prakjal materijali za oruzje. Posle taa godina Hitler go napadna so istoto toa oruzje. Pa sea ti vidi

Прегледај го приврзокот 31656
me mrzese da preveduvam, sigurno razbirate srpski
a linkot podolu e na angliski...interesno~
Hitler i Lenjin igraju šah
Autor ove grafike je Hitlerova profesorka crtanja, jevrejka Ema Lovenstram koja je posmatrala igru.
Slika, koja na poleđini ima potpise dvojice diktatora, nastala je 1909. godine u Beču gde je mladi Hitler učio slikarstvo, a Lenjin bio u izgnanstvu - dok su čekali instrukcije za preuzimanje svojih uloga. Obojica su imali istog gazdu.
[FONT=&quot]Lenjin je umro od sifilisa[/FONT], a Hitler od starosti [FONT=&quot]u Argentini, u mestu Mendoza, 1964 godine[/FONT], kao suvlasnik jedne fabrike čokolade.[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Bio je unuk barona Solomon Mejer Rotšilda[/FONT] iz Beča. Zato su ga Rotšildi finansirali preko Engleske Banke i preko Rokfelera od dolaska na vlast pa do kraja rata. [FONT=&quot]Ostavio je više potomaka[/FONT] od kojih neki danas završavaju posao oko Evropske unije.
http://www15.ocn.ne.jp/~oyakodon/newversion/hitlerinargentine.htm
Докажано е за сликава дека не е валидна ;)

najmalku sakam da me razberete pogre6no ., nin jas ne posakuvam takvo ne6to ., no kako stojat konstelaciive vo svetov ne bi me iznenadilo ., kao mi ti vo humana forma nacizmot povtorno da se pojavi na svetska scena kako jak igrach pak skockan od istite koi i toga6 go donele na vlast kako ideologija:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom