Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Oh, is it?
Режим и "филозофија" на исфрустрирани тинејџери не е исто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oh, is it?
Oh, is it?
Режим и "филозофија" на исфрустрирани тинејџери не е исто.
Да. Не знам каде си видел целосно организирана машинерија на антисемитисти, национлисти, организирано истребување на луѓе, тоталитаризам, антилиберализам и слично. Тоа што одредени поединци му се клаљаат на Хитлер не го прават нацизмот жив.
Сепак неможеш со сигурност да кажеш дека нема нацисти, што значи се додека има еден нацист, кој ќе отиде и ќе избоде црнец до смрт, имаш нацистички режим, само што разликата е во бројот на жртвите. Гледано од тогаш и сега.
Такада, белец убива црнец зашо е црн, there you have it.
A од шо параноичен? да не ги организира Итлер Аргентинците и тргне во војна одтаму против СССР?? Да не се изкрцаат негде на совестки брег аргентински СС-овци??Ne se samoubil, nitu pak nekoj go ubil, Hitler ziveel do 1976 godina vo Argentina (znaci Stalin imal pravo da bide paranoicen)
Neznam dali znaes ali koga Germanija i SSSR potpisaa pakt za nenapagjanje koj trebase da trae nekoi 10 godini, Stalin na Hitler cela godina non stop mu prakjal materijali za oruzje. Posle taa godina Hitler go napadna so istoto toa oruzje. Pa sea ti vidiA од шо параноичен? да не ги организира Итлер Аргентинците и тргне во војна одтаму против СССР?? Да не се изкрцаат негде на совестки брег аргентински СС-овци??
Сталин си ја зеде полска, чехословачка, унгарија, романија, бугарија и пола германија. А дали Итлер поживеа уше некоја година скриен негде во јужна америка под лажно име и лик... не му е ни битно. Званично Итлер се самоуби 1945 а војната ја загубија фашистите.
Докажано е за сликава дека не е валиднаПрегледај го приврзокот 31656
me mrzese da preveduvam, sigurno razbirate srpski
a linkot podolu e na angliski...interesno~
Hitler i Lenjin igraju šah
Autor ove grafike je Hitlerova profesorka crtanja, jevrejka Ema Lovenstram koja je posmatrala igru.
Slika, koja na poleđini ima potpise dvojice diktatora, nastala je 1909. godine u Beču gde je mladi Hitler učio slikarstvo, a Lenjin bio u izgnanstvu - dok su čekali instrukcije za preuzimanje svojih uloga. Obojica su imali istog gazdu.
[FONT="]Lenjin je umro od sifilisa[/FONT], a Hitler od starosti [FONT="]u Argentini, u mestu Mendoza, 1964 godine[/FONT], kao suvlasnik jedne fabrike čokolade.[FONT="][/FONT][FONT="]Bio je unuk barona Solomon Mejer Rotšilda[/FONT] iz Beča. Zato su ga Rotšildi finansirali preko Engleske Banke i preko Rokfelera od dolaska na vlast pa do kraja rata. [FONT="]Ostavio je više potomaka[/FONT] od kojih neki danas završavaju posao oko Evropske unije.
http://www15.ocn.ne.jp/~oyakodon/newversion/hitlerinargentine.htm