- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.286
- Поени од реакции
- 2.484
Не е темава за молот, до каде е градбата, кога ќе се отвори, што ќе има, дали ќе има некое спектакуларно отворање???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убава забелешка... Љубезно ќе ве замолам да не се одалечуваме од темата и да не се фокусираме на геостратешка политика.Не е темава за молот, до каде е градбата, кога ќе се отвори, што ќе има, дали ќе има некое спектакуларно отворање???
Не е темава за молот, до каде е градбата, кога ќе се отвори, што ќе има, дали ќе има некое спектакуларно отворање???
јас пишав дека закупците ги известиле 15окт отварањето ке е а гледам и сами веќе објавиле јавно дека ке отворат у октомври
сигурно ке има некој спектакал кога ке се отвори ако не заебе нешо коронава
Sent from my iPhone using Tapatalk
Убаво пишав од дамна дека до септември нема да го завршат и ете веќе го одложили отворањето, мада ни за 15 октомври не сум баш сигурен.
Не отворај стари рани.Абе и Мекдоналдс ќе имало?![]()
Се кладиме?Не отворај стари рани.
Мене ми е вкусно, башка некоја носталгија ме фаќаНикогаш не разбрав зашто толку многу го посакуваат МекДоналдс кај нас.
Се кладиме.Се кладиме?![]()
Не е пропорционална кладбатаСе кладиме.
Во Big 'n Tasty. Ако има, јас те частам. Ако нема, ти ме носиш у Солун или Ниш или кај и да е најблискиот.
Бензинот ќе го делиме, ајде.Не е пропорционална кладбата![]()