- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.218
- Поени од реакции
- 2.278
Не е темава за молот, до каде е градбата, кога ќе се отвори, што ќе има, дали ќе има некое спектакуларно отворање???
Убава забелешка... Љубезно ќе ве замолам да не се одалечуваме од темата и да не се фокусираме на геостратешка политика.Не е темава за молот, до каде е градбата, кога ќе се отвори, што ќе има, дали ќе има некое спектакуларно отворање???
јас пишав дека закупците ги известиле 15окт отварањето ке е а гледам и сами веќе објавиле јавно дека ке отворат у октомвриНе е темава за молот, до каде е градбата, кога ќе се отвори, што ќе има, дали ќе има некое спектакуларно отворање???
Може ќе пеат Васил Гавранлиев и Дуа Липа пред молот на отворањето.јас пишав дека закупците ги известиле 15окт отварањето ке е а гледам и сами веќе објавиле јавно дека ке отворат у октомври
сигурно ке има некој спектакал кога ке се отвори ако не заебе нешо коронава
Sent from my iPhone using Tapatalk
а кој рекол у септември дека ке отворат па као ти им рече дека нема?Убаво пишав од дамна дека до септември нема да го завршат и ете веќе го одложили отворањето, мада ни за 15 октомври не сум баш сигурен.
Не отворај стари рани.Абе и Мекдоналдс ќе имало?![]()
Се кладиме?Не отворај стари рани.
Мене ми е вкусно, башка некоја носталгија ме фаќаНикогаш не разбрав зашто толку многу го посакуваат МекДоналдс кај нас.
Се кладиме.Се кладиме?![]()
Не е пропорционална кладбатаСе кладиме.
Во Big 'n Tasty. Ако има, јас те частам. Ако нема, ти ме носиш у Солун или Ниш или кај и да е најблискиот.
Бензинот ќе го делиме, ајде.Не е пропорционална кладбата![]()