Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене глуп човек. Он рмба и ризикува живот, оваа се ебела со пола МК и си ја ладела пичката.

Последно уредено:
Не знам од кој филм беше цитатов ама вика:

"Дечко, не знам од која галаксија си ти, ама постои едно правило во цел Универзум: на жена давање кредитна картичка - НЕ!"

Последно уредено:
Ах типична македонштина... 3 страни со ситење на туѓа несреќа.
Не бе така ти се чини првата страна пола страна ти е воведот, така да 2 и пол страни му доаѓаат.

Очигледно е дека типов не видел жена во животот , штом решил на некое курвиче да и даде полномошно за користење на неговата сметка . Навистина треба да си ептен глуп за да дадеш на било која жена полномошно за користење на твојата сметка , поготво па ако таа некоја не ти е ниту законска жена . Јас на мојата законска жена и го немам кажано ниту пинот од мојата дебитната картичка , а не па да и дадам полномошно . Што се однесува до случајов со мулево глупо , курвичето што му ги зело парите нема никаква правна вина , бидејќи типов сам и дал дозвола да ја користи неговата сметка . А ако мисли да се влечка по судови гадно се заебал ,бидејќи типката не направила ништо незаконски и само џабе ќе си ги даде парите што му преостанале по адвокати .

1987200.jpg

9957195.jpg

Sheep-Shearing-2013.jpg

Последно уредено:
Ах типична македонштина... 3 страни со ситење на туѓа несреќа.
Не е ситење, типот стварно не е арен чим цела своја заработка и ја дава на женска.
И сега ние да го сожалуваме зошо толку му сечело и нејзе и дозволил да има пристап до сите пари?
Уживај

Човекот сакал да се ожени со неа, планирал иднина и семејство да гради како и повеќето, неговата несреќа е таа што тој налетал на погрешна девојка. Има доста парови кои си имаат заедничка сметка или пак си даваат еден на друг пари што е сосема во ред но овој човек се изгорел колку за 10 души севкупно што се изгореле. На туѓа несреќа не треба да се вика глуп ваков или онаков, човекот си ја засакал и планирал иднина и тоа е тоа, некој повеќе ќе се изгори некој помалку.

Кој рече дека од љубов немојт да се живејт? Види ја таја пачаврата ми ти го сољупила убо. Ах бе пријателе самиот си си крив, проштевај вака шо ти викам али ваква легенда ко тебе еднуш на 425 години мајка раѓат. Пиљци мозокот ти го испиле тебе, абе на жена и кур да и дајш со усул требит.
:D

Овој бил толку многу заљубен до степен да се изгубил со полномошно потегот што го направил.
Ама па од друга страна да гледаш на работава е лесно. Памет за нареден пат, после ова ни на сенката сопствена нема да и верува.

Dzabe mu e sud na ovoj ni matna ne go pere, I taa pa srekja dan ke vidi so tugjo I prokolnato...
Cirkuz bez pari..

Прати го типот ќе ја тужел а фино лепо вика дека и дал полномошно, типката не направила ништо противзаконито, а и претходно сигурно има разговарено со адвокати, јас воопшто не ја обвинувам неа.
Сигурно не и дал полномошно да ги потроше сите пари
Очигледно е дека типов не видел жена во животот , штом решил на некое курвиче да и даде полномошно за користење на неговата сметка . Навистина треба да си ептен глуп за да дадеш на било која жена полномошно за користење на твојата сметка , поготво па ако таа некоја не ти е ниту законска жена . Јас на мојата законска жена и го немам кажано ниту пинот од мојата дебитната картичка , а не па да и дадам полномошно . Што се однесува до случајов со мулево глупо , курвичето што му ги зело парите нема никаква правна вина , бидејќи типов сам и дал дозвола да ја користи неговата сметка . А ако мисли да се влечка по судови гадно се заебал ,бидејќи типката не направила ништо незаконски и само џабе ќе си ги даде парите што му преостанале по адвокати .
Она има право да потроше онолку колку тој и рекол...останатото што ќе го утврди судот ќе го врати и ќе оди во затвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom