Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Мора лична карта, ниеден друг документ не признаваат.
Смее со пасош зошто знаат дека има застој за вадење документи во МВР :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора лична карта, ниеден друг документ не признаваат.
Не верувам дека некој форумџија ги има тестовите во електронска форма. Но, доколку дојдеш до такви, би те замолил да ме контактираш.abe gi ima nekoj testovite u komp?ili od nekade da se simnat od internet?
Oзбилно???Денес имало гужва во испитен центар во Скопје. Кандидатот не ги положил тестовите и се вратил во канцеларијата со калашников![]()
Со калашников ја убедувал испитната комисијата дека по грешка не го положил возачкиот испит за товарно возило. Заложничка драма се случуваше денеска во испитната комисија на автомотосојузот во центарот Скопје.
21 годишниот Земир Рамадани, еден од кандидатите кои денеска биле на листата за полагање, откако не го положил испитниот тест, излегол налутен од зградата на комисијата и од своето возило земал куферче и повторно се вратил во канцеларијата каде полагал.Инструкторите останале без здив кога Рамадани од куферот извадил автоматска пушка и почнал да се заканува. Неколку минути траела заложничката драма на Замир, попусти биле убедувањата од инструкторите дека ќе има шанса повторно да полага.
Интервенирала мобилната единица. Алфите го уапсиле 21 годишниот гневен кандидат за камионџија. По распитот во полициската станица, Рамадани ќе биде изведен пред истражен судија.
Мора граЦка да бутаат, инаку не им се исплати вака имаат +1500, сеа мислам 3000 у џеб. Јас од вторпат положив па никому ништо, а тоа дека намерно бутаат апла се гледа дека се работи за ќар, инаку од кај ќе заработат копилињата. Тоа е што е, прифатете го. Они бутаат за згазната пуна линија = 50 поени, што е пола од 100, бутаат за непропуштен пешак што = 50 поени, и слични банални работи што немаат никаква врска и од ракав ќе ти ги извадат ако сакаат да не положиш(немаш врски) и готово. (инаку паднав пред 2 години, зошто тргнав со ручна, не ми светеше сијаличката на шал табла, од возбуда тргнав некако непроверив со рака..и ми рекоа "Дечко паркирај.." ни 20степени помрдната колата ... )