Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто ја завршив за жал (ама добра бре серија) бејкинг бед, вечерва почнувам конечно со six feet, повеќе ради ForestGump и Луси_Лу оти имаат вкус за квалитет :) пошто вака по муабетиве овде не ми делува како да е нешто посебно...

Пошто ја завршив за жал (ама добра бре серија) бејкинг бед, вечерва почнувам конечно со six feet, повеќе ради ForestGump и Луси_Лу оти имаат вкус за квалитет :) пошто вака по муабетиве овде не ми делува како да е нешто посебно...

Магус, неможеш многу да збориш за серијава, можеш само да се олабавиш и да го осетиш... филингот, остај ја што тресам ко жена јбга, сликовито знам да пренесам :)

Магус, неможеш многу да збориш за серијава, можеш само да се олабавиш и да го осетиш... филингот, остај ја што тресам ко жена јбга, сликовито знам да пренесам :)
Ја искрено ти се восхитувам како толку бргу ја гледаш. :) Зарем не ти е тешка?
Мене 2 години ми требаа да ја изгледам, со подолги и пократки паузи, а иначе маратонски гледам серии.

Мене 2 години ми требаа да ја изгледам, со подолги и пократки паузи, а иначе маратонски гледам серии.
Не е за сите. :D

Не, инаку не знам зошто луѓево ја сметаат за тешка? Ве „мава“ на емоционално ниво или што ви е проблемот?

Ах и ова е споро, оддолжувам оти се восхитувам на серијава, неможам да се доизнауживам, и нејќам да заврши ... :(

Не е за сите. :D

Не, инаку не знам зошто луѓево ја сметаат за тешка? Ве „мава“ на емоционално ниво или што ви е проблемот?
А што демек тебе не ти е тешка? Свака ти част. Ја поише од две дневно мислам дека неам изгледано и си признавам - ме мавна на психа. Летово пробав да ја изгледам уште еднаш... и не успеав.
Реалноста на серијата е она што мене ми ја прави тешка. Серијата ти го покажува животот баш каков што е, без шминка, без розеви наочари. Клер може да сум јас, Луси Лу; Нејт може да си ти, Psyside, џимеј... истите проблеми, истите желби, амбиции, истите стравови...
И спојлеров само за тие што имаат изгледано!!!

tumblr_m945z7UYWW1rcbke6o1_500.png
По ова плачев, не знаеш колку многу... песната на самиот крај и ден денес кога ја слушам се наежувам и ми ги насолзува очите.

Anne. , немој жити мене нејќу да се лапам со жена, немам ништо против ама само женски јазик јок... :icon_lol:

Mene ne me spomna ej.. (n) Pisi me mene Billy.

Ne, teska e dosta, ne se vari iskreno, mene kaj 4ta me strefi krizata a ja se racunam kako obozavatel na bavni I teski drami. Znaci that slow moze da bide.
Za vtor pat jas nemam sila, osven eve ako ja ubedam majka mi da ja pocne pa uzpat, popat.. A sam mozebi bi pak posle 5+ godini. Zasega uste predobro ja pamtam.

Знаев дека ке заборавам некого :(

Иначе Плух4е, wot може да е Били.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
А што демек тебе не ти е тешка? Свака ти част. Ја поише од две дневно мислам дека неам изгледано и си признавам - ме мавна на психа. Летово пробав да ја изгледам уште еднаш... и не успеав.
Реалноста на серијата е она што мене ми ја прави тешка. Серијата ти го покажува животот баш каков што е, без шминка, без розеви наочари. Клер може да сум јас, Луси Лу; Нејт може да си ти, Psyside, џимеј... истите проблеми, истите желби, амбиции, истите стравови...
И спојлеров само за тие што имаат изгледано!!!

tumblr_m945z7UYWW1rcbke6o1_500.png
По ова плачев, не знаеш колку многу... песната на самиот крај и ден денес кога ја слушам се наежувам и ми ги насолзува очите.
Се тоа е во ред. Само не знам зошто реалноста треба да ми е тешка. Ако серијава ви го прикажува животот, а животот во серијата е сјебан, значи секој ден ви е сјебан и треба да сте навикнати веќе на таква драма. Дали се плашиш од себе си? <- deep.

Обично кога пушташ серија ја пушташ за да се опуштиш, да не мислиш нешто посебно, да ти летне времето.
Ама тука не е таков случајот, не ти е ова ситком, не ти е ова рандом опуштена серија. Само реално претставување на животот, а тоа баш и и‘ ја дава вредноста на серијата. Серијава е морбидна, пререална, смртта ти ја сервира на секое ќоше, а тоа баш и не е нешто што лесно се вари.

4 та сезона... што се невидов, незнам што да ви пишам бе љуѓе ... WOW...крајот многу јак овој ја свиткал Лора бе, ццц како се свирна у уста , лом го стори Нејт, Рут мора ли да ги бира најголемите псајхос за мужи... Клер пуна капа, секс, дрога и пеинтбрашес прајслес :))) Лудило, почињам одма со петта неможам да дочекам, ако уште неможам да се соберам од четвртава.

П.С. Бренда добра цицка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom