Six Feet Under

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
7.006
Поени од реакции
12.668
Пошто ја завршив за жал (ама добра бре серија) бејкинг бед, вечерва почнувам конечно со six feet, повеќе ради ForestGump и Луси_Лу оти имаат вкус за квалитет :) пошто вака по муабетиве овде не ми делува како да е нешто посебно...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Пошто ја завршив за жал (ама добра бре серија) бејкинг бед, вечерва почнувам конечно со six feet, повеќе ради ForestGump и Луси_Лу оти имаат вкус за квалитет :) пошто вака по муабетиве овде не ми делува како да е нешто посебно...
Магус, неможеш многу да збориш за серијава, можеш само да се олабавиш и да го осетиш... филингот, остај ја што тресам ко жена јбга, сликовито знам да пренесам :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Магус, неможеш многу да збориш за серијава, можеш само да се олабавиш и да го осетиш... филингот, остај ја што тресам ко жена јбга, сликовито знам да пренесам :)
Ја искрено ти се восхитувам како толку бргу ја гледаш. :) Зарем не ти е тешка?
Мене 2 години ми требаа да ја изгледам, со подолги и пократки паузи, а иначе маратонски гледам серии.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Мене 2 години ми требаа да ја изгледам, со подолги и пократки паузи, а иначе маратонски гледам серии.
Не е за сите. :D

Не, инаку не знам зошто луѓево ја сметаат за тешка? Ве „мава“ на емоционално ниво или што ви е проблемот?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Ах и ова е споро, оддолжувам оти се восхитувам на серијава, неможам да се доизнауживам, и нејќам да заврши ... :(

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не е за сите. :D

Не, инаку не знам зошто луѓево ја сметаат за тешка? Ве „мава“ на емоционално ниво или што ви е проблемот?
А што демек тебе не ти е тешка? Свака ти част. Ја поише од две дневно мислам дека неам изгледано и си признавам - ме мавна на психа. Летово пробав да ја изгледам уште еднаш... и не успеав.
Реалноста на серијата е она што мене ми ја прави тешка. Серијата ти го покажува животот баш каков што е, без шминка, без розеви наочари. Клер може да сум јас, Луси Лу; Нејт може да си ти, Psyside, џимеј... истите проблеми, истите желби, амбиции, истите стравови...
И спојлеров само за тие што имаат изгледано!!!

По ова плачев, не знаеш колку многу... песната на самиот крај и ден денес кога ја слушам се наежувам и ми ги насолзува очите.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Anne. , немој жити мене нејќу да се лапам со жена, немам ништо против ама само женски јазик јок... :icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.751
Поени од реакции
34.362
Mene ne me spomna ej.. (n) Pisi me mene Billy.

Ne, teska e dosta, ne se vari iskreno, mene kaj 4ta me strefi krizata a ja se racunam kako obozavatel na bavni I teski drami. Znaci that slow moze da bide.
Za vtor pat jas nemam sila, osven eve ako ja ubedam majka mi da ja pocne pa uzpat, popat.. A sam mozebi bi pak posle 5+ godini. Zasega uste predobro ja pamtam.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Знаев дека ке заборавам некого :(

Иначе Плух4е, wot може да е Били.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
А што демек тебе не ти е тешка? Свака ти част. Ја поише од две дневно мислам дека неам изгледано и си признавам - ме мавна на психа. Летово пробав да ја изгледам уште еднаш... и не успеав.
Реалноста на серијата е она што мене ми ја прави тешка. Серијата ти го покажува животот баш каков што е, без шминка, без розеви наочари. Клер може да сум јас, Луси Лу; Нејт може да си ти, Psyside, џимеј... истите проблеми, истите желби, амбиции, истите стравови...
И спојлеров само за тие што имаат изгледано!!!

По ова плачев, не знаеш колку многу... песната на самиот крај и ден денес кога ја слушам се наежувам и ми ги насолзува очите.
Се тоа е во ред. Само не знам зошто реалноста треба да ми е тешка. Ако серијава ви го прикажува животот, а животот во серијата е сјебан, значи секој ден ви е сјебан и треба да сте навикнати веќе на таква драма. Дали се плашиш од себе си? <- deep.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Обично кога пушташ серија ја пушташ за да се опуштиш, да не мислиш нешто посебно, да ти летне времето.
Ама тука не е таков случајот, не ти е ова ситком, не ти е ова рандом опуштена серија. Само реално претставување на животот, а тоа баш и и‘ ја дава вредноста на серијата. Серијава е морбидна, пререална, смртта ти ја сервира на секое ќоше, а тоа баш и не е нешто што лесно се вари.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
4 та сезона... што се невидов, незнам што да ви пишам бе љуѓе ... WOW...крајот многу јак овој ја свиткал Лора бе, ццц како се свирна у уста , лом го стори Нејт, Рут мора ли да ги бира најголемите псајхос за мужи... Клер пуна капа, секс, дрога и пеинтбрашес прајслес :))) Лудило, почињам одма со петта неможам да дочекам, ако уште неможам да се соберам од четвртава.

П.С. Бренда добра цицка :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom