831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.006
- Поени од реакции
- 12.668
Магус, неможеш многу да збориш за серијава, можеш само да се олабавиш и да го осетиш... филингот, остај ја што тресам ко жена јбга, сликовито знам да пренесамПошто ја завршив за жал (ама добра бре серија) бејкинг бед, вечерва почнувам конечно со six feet, повеќе ради ForestGump и Луси_Лу оти имаат вкус за квалитетпошто вака по муабетиве овде не ми делува како да е нешто посебно...
Ја искрено ти се восхитувам како толку бргу ја гледаш.Магус, неможеш многу да збориш за серијава, можеш само да се олабавиш и да го осетиш... филингот, остај ја што тресам ко жена јбга, сликовито знам да пренесам![]()
Не е за сите.Ја искрено ти се восхитувам како толку бргу ја гледаш.Зарем не ти е тешка?
Мене 2 години ми требаа да ја изгледам, со подолги и пократки паузи, а иначе маратонски гледам серии.
Ах и ова е споро, оддолжувам оти се восхитувам на серијава, неможам да се доизнауживам, и нејќам да заврши ...Ја искрено ти се восхитувам како толку бргу ја гледаш.Зарем не ти е тешка?
Мене 2 години ми требаа да ја изгледам, со подолги и пократки паузи, а иначе маратонски гледам серии.
А што демек тебе не ти е тешка? Свака ти част. Ја поише од две дневно мислам дека неам изгледано и си признавам - ме мавна на психа. Летово пробав да ја изгледам уште еднаш... и не успеав.Не е за сите.
Не, инаку не знам зошто луѓево ја сметаат за тешка? Ве „мава“ на емоционално ниво или што ви е проблемот?
Богами Рут највише има секс од сите тамуУ реду, Луси може да е Рут, ок мами?![]()
Се тоа е во ред. Само не знам зошто реалноста треба да ми е тешка. Ако серијава ви го прикажува животот, а животот во серијата е сјебан, значи секој ден ви е сјебан и треба да сте навикнати веќе на таква драма. Дали се плашиш од себе си? <- deep.А што демек тебе не ти е тешка? Свака ти част. Ја поише од две дневно мислам дека неам изгледано и си признавам - ме мавна на психа. Летово пробав да ја изгледам уште еднаш... и не успеав.
Реалноста на серијата е она што мене ми ја прави тешка. Серијата ти го покажува животот баш каков што е, без шминка, без розеви наочари. Клер може да сум јас, Луси Лу; Нејт може да си ти, Psyside, џимеј... истите проблеми, истите желби, амбиции, истите стравови...
И спојлеров само за тие што имаат изгледано!!!
По ова плачев, не знаеш колку многу... песната на самиот крај и ден денес кога ја слушам се наежувам и ми ги насолзува очите.
![]()