Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ја чита некој Луси на темава ќе си помисли дека се работи за порниќ....Добро бе само сексот успеавте да го издвоите како хајлајт во серијава? Жени.....

Ако ја чита некој Луси на темава ќе си помисли дека се работи за порниќ....Добро бе само сексот успеавте да го издвоите како хајлајт во серијава? Жени.....
Геј бе? Кај ќе ни сјебеш задоволство, па и извдојување секс како најбитен дел од филм/серија ќе го направиш женска работа..тибам

Луси има поддршка од мене (и не ме оставајте сам...или да ме оставите?:sneaky: )

Геј бе? Кај ќе ни сјебеш задоволство, па и извдојување секс како најбитен дел од филм/серија ќе го направиш женска работа..тибам

Луси има поддршка од мене (и не ме оставајте сам...или да ме оставите?:sneaky: )
Повеќе мислев на ситуација кога жени ќе гледат фудбал заради Кристијано Роналдо.
Сериозно серијава се занимава со многу тешки егзистенционални прашања, и навистина е гревота е да се фокусираш само на аферите таму кои се буквално безначајни и се ставени само да ја доловат атмосферата на едно вистинско семејство.

Brenda kakov handjob dava mh mh :D

Да, да примети тој со и беше клинетот, како му го измава на крај, шијатцу ипол доби типот ахахаха
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 09:17 ---
Windfucker, нема право човек од вас на сопствено мислење, можеби неам психијатриска диплопа да ги доведувам до израз псхилошките моменти на луѓево опфатени во серијава, мрзам мрсење муда без везе, знам колку од страна моменти други влијаат, ја сакам целата серија без разлика, но мене моментитие на игра и различност, што сексуална што моментална ми се хајлат (извини што не ги гледаме истите работи) а ти слободно спремај докторат на темава од серијава никој не ти брани ебаго.

П.С. Мразам футбал, нешто што не го сакам не го гледам ич, не Роландо, Бред Пит да игра нема да го глеам, и благодарам за комплиментите што ги подебли, не се сите така бистир ко тебе дуд.
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 09:25 ---
И да ќе заборавев, сеирџика сум бе Винд што ми можеш осем да ме сакаш највише на свет :pipi:

Луси мојата љубов е неизмерна, да не беше аресана за друг со точакот се закревав кај тебе во маала.
После изгледаните филмови во автобусот од Хисар Туризам во претходната недела мислам дека тоа право на сопствено мислење, барем за филм треба да се регулира некако..:D
Што знам, мене серијата ме фасцинира на малку поинаков начин. Ова е прва серија која што отворено разговара за една табу тема смртта. Факт е дека сите умираат, но реално никогаш не сме размислувале што кога ќе се случи нешто такво на некој од нашите најблиски покрај нас. Како би се однесувале? Како би ја поднеле неговата загуба? Што понатаму? Серијава отвора многу прашања од таков аспект, што е навистина здрава работа за секој човек да се соочи со таквите сопствени стравови и рационално размисли.
Паралелно со тоа оди напнатата семејната драма на Фишерови, со извонредно комплексни ликови кои ги опиша Филип Македон во некои од претходните страници и навистина секс сцените во оваа серија не ми беа приоритет за гледање.
И да Бренда има добра цицка...

Луси мојата љубов е неизмерна, да не беше аресана за друг со точакот се закревав кај тебе во маала.
После изгледаните филмови во автобусот од Хисар Туризам во претходната недела мислам дека тоа право на сопствено мислење, барем за филм треба да се регулира некако..:D
Што знам, мене серијата ме фасцинира на малку поинаков начин. Ова е прва серија која што отворено разговара за една табу тема смртта. Факт е дека сите умираат, но реално никогаш не сме размислувале што кога ќе се случи нешто такво на некој од нашите најблиски покрај нас. Како би се однесувале? Како би ја поднеле неговата загуба? Што понатаму? Серијава отвора многу прашања од таков аспект, што е навистина здрава работа за секој човек да се соочи со таквите сопствени стравови и рационално размисли.
Паралелно со тоа оди напнатата семејната драма на Фишерови, со извонредно комплексни ликови кои ги опиша Филип Македон во некои од претходните страници и навистина секс сцените во оваа серија не ми беа приоритет за гледање.
И да Бренда има добра цицка...

Windfucker honey, знаеш како викаат секој си бара тоа што му фали де, ја те мислев тебе за онака по, ама ја сум била уште по по од тебе, и да ти кажам мене стварно ме фасцинираа секс сцените на Рут и Дејвид, ова другото мање више, го гледам и тој момент психолошкиот, ама ова моментално многу повеќе ме мава од психологијава на серијава дуд :)

П.С. Те сакам и без точак бе винд шо ти е :pipi:

Windfucker honey, знаеш како викаат секој си бара тоа што му фали де, ја те мислев тебе за онака по, ама ја сум била уште по по од тебе, и да ти кажам мене стварно ме фасцинираа секс сцените на Рут и Дејвид, ова другото мање више, го гледам и тој момент психолошкиот, ама ова моментално многу повеќе ме мава од психологијава на серијава дуд :)

П.С. Те сакам и без точак бе винд шо ти е :pipi:
Оф маки твои, ситно барем брои либето? :D ....Јас барем се тешам со Ник Кејв, не знам што да ти препорачам тебе. :(

Оф маки твои, ситно барем брои либето? :D ....Јас барем се тешам со Ник Кејв, не знам што да ти препорачам тебе. :(

Абе и Ник си е топ, ама си треба знаеш одржавање бе Винд, ситно е да и тоа е најтешко да знаеш! :)

Факт е дека сите умираат, но реално никогаш не сме размислувале што кога ќе се случи нешто такво на некој од нашите најблиски покрај нас. Како би се однесувале? Како би ја поднеле неговата загуба? Што понатаму?
Како бе не сте размислувале? Од која планета сте вие? Може да е табу темата но пак сите размислувале за неа

До сега серијава ми нема поставено ни едно прашање кое си го немам поставено до сега (ебете се „глуп си не си ни ги сфатил прашањата“) и ништо ново не сум научил од неа (освен дека Бренда знае да дае добар биџеј :D)

Единствено ми е интерсно за фаќање сеир и љубопитноста ме тера да видам како други би реагирале во такви ситуации. Серијава е супер за пензионери: драма, смрт and stuff...само уште да ја сихноризираат

Како бе не сте размислувале? Од која планета сте вие? Може да е табу темата но пак сите размислувале за неа

До сега серијава ми нема поставено ни едно прашање кое си го немам поставено до сега (ебете се „глуп си не си ни ги сфатил прашањата“) и ништо ново не сум научил од неа (освен дека Бренда знае да дае добар биџеј :D)

Единствено ми е интерсно за фаќање сеир и љубопитноста ме тера да видам како други би реагирале во такви ситуации. Серијава е супер за пензионери: драма, смрт and stuff...само уште да ја сихноризираат
Ние сме луѓето со кои контактирам околу мене, ретко кога сме започнале сериозен разговор што ако умре сестра ти на 21 година. Лично имам многу размислувано за смртта и кога ќе започнев таков разговор со голем дел на луѓе се поставуваат дефанзивно и сменуваат тема, затоа се изјаснив во множина. Голем дел од луѓето размислуваат за сопствената смрт, но скоро никогаш сериозно не помислуваат за смртта на луѓето кои ги опкружуваат. На тиа стереотипи ја направив констатацијата..
Ќе беше премногу долга реченицата ако пишев Никогаш не сме размислувале со исклучок на луѓе како Плах анд стаф иф ју ноу ват ај мин..

Ние сме луѓето со кои контактирам околу мене, ретко кога сме започнале сериозен разговор што ако умре сестра ти на 21 година. Лично имам многу размислувано за смртта и кога ќе започнев таков разговор со голем дел на луѓе се поставуваат дефанзивно и сменуваат тема, затоа се изјаснив во множина. Голем дел од луѓето размислуваат за сопствената смрт, но скоро никогаш сериозно не помислуваат за смртта на луѓето кои ги опкружуваат. На тиа стереотипи ја направив констатацијата..
Ќе беше премногу долга реченицата ако пишев Никогаш не сме размислувале со исклучок на луѓе како Плах анд стаф иф ју ноу ват ај мин..
Започнуваш теми/или муабетиш со погрешни луѓе. Треба да си најдеш други виндфакеровци за да можеш да правиш паметни муабети на вакви тешки прашања „што ретко кој си ги поставува“.

Па на форумов за да бидеш различен треба да бидеш тоа што по општествени норми се смета нормално. Најди си некои плаховци, па прајте муабет за шо сакате, а не да го дрвите после како вие живеете во погрешно општество, погрешно време енд стаф. :D

Не можеш да отидеш, на пример, на концерт на Слаткар и да очекуваш темите на муабет да бидат смрт на близок или некој рандом, потценет, паметен бенд :D

Е тоа тоа де...

Вечерва ја завршив 1ва сезона, навистина добри актери и одлично скопена прикаска ама не е нешто што не ми е познато во врска со скокотливите прашања па да бидам овервелмд од истата на начин на кој се многумина.
Ајде можеби во наредните сезони ... ама не, знам дека нема да бидам оврвелмд до толку, пошто сум бил порано и не само од филмска уметност...

Како и да е супер си е чиста десетка

ама не, знам дека нема да бидам оврвелмд до толку, пошто сум бил порано и не само од филмска уметност...

Don't bet on it.

@ Луси_Лу, кога ќе ја завршиш, ќе видиме какво мислење ќе оформиш тогаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom