zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.485
- Поени од реакции
- 6.276
да ја изгледам прво целаТоп 3 серии, колку само тужно тоа звучи...Не е на врвот?

да ја изгледам прво целаТоп 3 серии, колку само тужно тоа звучи...Не е на врвот?
Обавезно ќе си ја терам серијава, моментално ја симињам втора сезона, па ви шел си, како ќе иде, а и Декстер си е ДекстерБаш сакам да се нафатиш да ај гледаш, ќе се изнагледаш такви моменти
Aма од друга страна, добар дел од серијата се и едни други моменти кои незнам како би ти ги опишал, и како ќе реагираш на истите, на кратко 360˚...
Посети не на крај на 3 сезона, т.е. после 1 епизода од 4 сезона, немој да заборавишОбавезно ќе си ја терам серијава, моментално ја симињам втора сезона, па ви шел си, како ќе иде, а и Декстер си е Декстер)
Како и да е ќе споделам утисоци, деновиве![]()
Како што и сугерирав на Луси Лу, така и на тебе. Дојди да не посетиш после крај на 3 сезона, и првата епизода од 4-таЗавршив сабајле со втората сезона. Од денес веќе ќе и се фрлам и на трета.
Оваа серија е нешто неверојатно, оваа серија ти е ремек дело. Ликовите колку се само одлични, секоја сцена внимателно ја гледаш без да трепнеш, иако навидум се води обичен дијалог, сепак нешто те тера да и посветиш целосно внимание. Ако сочуствувате со ликовите, како јас, тажните моменти ќе ве растажат, додека црниот хумор на моменти ќе ви предизвика насмевка.
Нејт, ауу Нејт. Страшен! Дефинитивно омилен лик, не знам со кои зборови да опишам што чувствувам за човеков. Каква глума, какви моменти!
На одличен пат е серијава да ми стане омилена. BB, watch out.
Brenda: Wow. How long have you hated me like this, Nate?Нејт, ауу Нејт. Страшен! Дефинитивно омилен лик, не знам со кои зборови да опишам што чувствувам за човеков. Каква глума, какви моменти!
Nice postЛеелелее Рут ќе го ебе Артур еј ааааааааааааааааааааааааааа не е нормална еј ѕвез не и реамен, он на неа другари хахахаха, јао панкреас ми рипна коа го спобацува ...
Нејт.. и Лиса... боред, оваа па неможе да сврши каменот и бил ладен, како не и го дадеше така ладен очи да и прснат ебаго!
Кит&Дејвид + охоооо трјоче гејско ммммммммммммммммммм ват а филинг......
Клер, ќе ја ебе бе тоа професорот или дечко и ќе го бапне ? ммммм ќе вииме ај ќе споделам дополнителни хард атак импресии на крајон,
лов ја ол гајз, wot & Psyside!