Six Feet Under

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Баш сакам да се нафатиш да ај гледаш, ќе се изнагледаш такви моменти :D

Aма од друга страна, добар дел од серијата се и едни други моменти кои незнам како би ти ги опишал, и како ќе реагираш на истите, на кратко 360˚...
Обавезно ќе си ја терам серијава, моментално ја симињам втора сезона, па ви шел си, како ќе иде, а и Декстер си е Декстер :))
Како и да е ќе споделам утисоци, деновиве :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.764
Поени од реакции
18.521
Обавезно ќе си ја терам серијава, моментално ја симињам втора сезона, па ви шел си, како ќе иде, а и Декстер си е Декстер :))
Како и да е ќе споделам утисоци, деновиве :)
Посети не на крај на 3 сезона, т.е. после 1 епизода од 4 сезона, немој да заборавиш :)

Моментално си во fun сегментот од серијата, допрва следува интересното.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Како шо кажав ја почнав и воопшто не се жалам на загубеното време, напротив, ќе одвојувам уште повеќе време за неа. Значи само позитивни имресии.. А посебно ми се свиѓа почетокот на секоја нова епизода, начинот на кој умираат луѓето.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Ја завршив некна 2-ра сезона, ммммм екстра можам да кажам, се воодушевив, Бренда нимфа тешка еј која тачка е па уште на Били му замерува хахаха како можеше да се општи со тоа вампиријадата, али јак момент у бутикот изгорено девојче, овај кутар ќе умира па неможе да ја запне да и го дотера умот :) Ахх прешес моментс вит Дејвид и Кит сонција они :) Едвај чекам да ја почнам 3ка, баш да видам што ќе се деси со момчево, ќе ја заборавев Рут мај фејврит колку е избегана еј, душа неам коа ќе откачи нешто хихихихи.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.762
Поени од реакции
27.841
досадна од време на време

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.764
Поени од реакции
18.521
Требаше да кажам што сакате што не е негативно (n)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Завршив сабајле со втората сезона. Од денес веќе ќе и се фрлам и на трета.
Оваа серија е нешто неверојатно, оваа серија ти е ремек дело. Ликовите колку се само одлични, секоја сцена внимателно ја гледаш без да трепнеш, иако навидум се води обичен дијалог, сепак нешто те тера да и посветиш целосно внимание. Ако сочуствувате со ликовите, како јас, тажните моменти ќе ве растажат, додека црниот хумор на моменти ќе ви предизвика насмевка.

Нејт, ауу Нејт. Страшен! Дефинитивно омилен лик, не знам со кои зборови да опишам што чувствувам за човеков. Каква глума, какви моменти!

На одличен пат е серијава да ми стане омилена. BB, watch out.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.764
Поени од реакции
18.521
Завршив сабајле со втората сезона. Од денес веќе ќе и се фрлам и на трета.
Оваа серија е нешто неверојатно, оваа серија ти е ремек дело. Ликовите колку се само одлични, секоја сцена внимателно ја гледаш без да трепнеш, иако навидум се води обичен дијалог, сепак нешто те тера да и посветиш целосно внимание. Ако сочуствувате со ликовите, како јас, тажните моменти ќе ве растажат, додека црниот хумор на моменти ќе ви предизвика насмевка.

Нејт, ауу Нејт. Страшен! Дефинитивно омилен лик, не знам со кои зборови да опишам што чувствувам за човеков. Каква глума, какви моменти!

На одличен пат е серијава да ми стане омилена. BB, watch out.
Како што и сугерирав на Луси Лу, така и на тебе. Дојди да не посетиш после крај на 3 сезона, и првата епизода од 4-та :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.458
Поени од реакции
25.420
Brenda: Wow. How long have you hated me like this, Nate?
Nate: Oh, I don’t need to hate you. You do a pretty damned good job of hating yourself.
Brenda:You picked me, you know!
Nate: Yeah, well, only because I had no idea how fucked up you really are.
Brenda: That’s bullshit! You knew and you loved it, because it made you feel good about yourself.
Nate: Oh God, you are so full of shit!
Brenda: You just can’t see it because you’re so in love with the idea of Nate-the-good-guy, Nate-the-hero, Nate-the-fucking-saint with the fucking great haircut. The truth is you would run from real love if it ever came at you.
Nate: Real love? What the fuck do you know about real love?
Brenda: Yeah, real love! With the shit and the responsibility and the neediness. You would fucking run, and you know it. The only reason you stayed with me is because I was never really here.

Нејт ми беше омилен лик, едно време му носев аватар. :D
Ова ми е најомилениот дијалог во цела серија. :D

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Сеа само што ја изгледав првата епизода од трета сезона.
Кога видов на белата позадина кое име беше испишано ме облеа пот и се наежив.
Mini heart attack.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.896
Поени од реакции
20.573
Леелелее Рут ќе го ебе Артур еј ааааааааааааааааааааааааааа не е нормална еј ѕвез не и реамен, он на неа другари хахахаха, јао панкреас ми рипна коа го спобацува ...
Нејт.. и Лиса... боред, оваа па неможе да сврши каменот и бил ладен, како не и го дадеше така ладен очи да и прснат ебаго!
Кит&Дејвид + охоооо трјоче гејско ммммммммммммммммммм ват а филинг......
Клер, ќе ја ебе бе тоа професорот или дечко и ќе го бапне ? ммммм ќе вииме ај ќе споделам дополнителни хард атак импресии на крајон,

лов ја ол гајз, wot & Psyside!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.764
Поени од реакции
18.521
Леелелее Рут ќе го ебе Артур еј ааааааааааааааааааааааааааа не е нормална еј ѕвез не и реамен, он на неа другари хахахаха, јао панкреас ми рипна коа го спобацува ...
Нејт.. и Лиса... боред, оваа па неможе да сврши каменот и бил ладен, како не и го дадеше така ладен очи да и прснат ебаго!
Кит&Дејвид + охоооо трјоче гејско ммммммммммммммммммм ват а филинг......
Клер, ќе ја ебе бе тоа професорот или дечко и ќе го бапне ? ммммм ќе вииме ај ќе споделам дополнителни хард атак импресии на крајон,

лов ја ол гајз, wot & Psyside!
Nice post :D ете каков ефект има SFU yeahhhhh! :cool:

Иначе, извини сум заборавил, ако има некој дел од постот што доловува за кој дел од серијата се збори стварно не ми текнува, до каде стигна? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom