Six Feet Under

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Барем еднаш во месец серијава се наоѓа на првата страна со теми во потфорумoв :pos:
Не можам да сфатам како после SFU и American Beauty, Ален Бол се нафати на проект каков што е True Blood.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
No tv show or movie will be the same after SFU, never, ever!

:place:

Издржав некако до крикот, ама после се скршив скроз.:(:(:(

Како не доби еми Нејт? па дали се Американциве нормални еј?!!!!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Si treba aktuelizacija, daj da napneme da ja stavime vo nekoj duel, sporedeno so nekoja isto taka kvalitetna drama, џимеј?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Нема со што да се спореди : /

Богами и да се спореди, autowin за SFU така да нема поента, освем да ги натераме и други да ја гледаат, дека со оглед на тоа за какво ремек дело се работи многу малце од форумов ја имаат гледано, изгледа дека емотивниот набој ги отргнува луѓето...сакаат да гледаат лајтерици :rolleyes:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
За прв пат го прекршив моето не-влегувај-во-тема-додека-не-си-изгледал-се' правило и мижејќи скролав до полето за коментар колку да не се спојлерисам. Успешно. Збор-два од мене:

Серијава е факинг феноменална, не дека не го знаете тоа. Колку само може да се научи за животот кога гледам како овие луѓе се справуваат со смртта секојдневно. Се', буквално се' во серијата е прикажано крајно реално и тоа те тера да се приврзеш со ликовите. Фасциниран сум од начинот на кој е обработен секој лик и од тоа како ги доживувам сите нивни подеми и падови. А рачунај не сум стигнат ниту до пола. Воедно ова е и најмрачната, а поради тоа и најтешката серија која некогаш сум ја гледал. Прва сезона ја влечев цел месец. За втора се заинатив и ја изгледав за помалку од два дена. Трета планирам да ја изгледам маратонски до утре.

И од памет ме извадија со тоа Nathaniel Samuel Fisher Jr. 1965-2002. Знаев дека е главна улога, дека нема шанси да умре толку брзо бидејќи има уште три сезони, ама после GoT знам и дека секој може да биде убиен, особено во серија на HBO. Среќа нешто алкохол ми се моташе низ станот.

To be continued...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Серијата е стара, нема HD верзија, тешка е за варење... не е чудо што има ограничена публика. Мислам дека како пролив станав досаден и успеав да убедам само еден другар да почне да ја гледа. Стигна до втора сезона и ми рече дека пауза прави... најверојатно до вечноста.

Една грешка е што, во времето кога сеуште емитуваа амерички серии, нашиве телевизии не ја откупија оваа серија. Не дека и сега е доцна за тоа, ама отидоа во друг правец, погрешен правец.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
. Воедно ова е и најмрачната, а поради тоа и најтешката серија која некогаш сум ја гледал
Охo тебе сега ти е најтешка, а тек на 2 сезона си чекај рано ти е :D

Серијата сега е како тинејџерски филм во спроедба со она што следува :)

Кога ќе ја завршиш 3 т.е. (4 сезона епизода 1) пиши ни :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Охo тебе сега ти е најтешка, а тек на 2 сезона си чекај рано ти е :D

Серијата сега е како тинејџерски филм во спроедба со она што следува :)
Осеќам. Некој во некоја тема спомна и дека крајот бил нешто невидено и затоа едвај чекам да стигнам до таму. Ако одам вака амбициозно ќе стигнам за 3-4 дена и гарант ќе ми удри серијата во психа. Не дека ми веќе нема удрено, ама затоа во друга прилика:)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ајде малце да се насмееме за промена :D

Billy and George, :icon_lol:

"It's hard to get your shit together with someone watching all the time."
"Yeah, it is. But when no one's watching, where are you then? Who the fuck are you then?"

:pos:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Знаевте ли дека малечката Маја беше „глумена“ од сестрите близначки Brenna и Bronwyn Tosh? :)

Би ставил овде многу работи ама ќе отиде во спојлери темата... Откако VLJ ќе изгледа, може да си пишеме што ни лежи на душа :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Би ставил овде многу работи ама ќе отиде во спојлери темата... Откако VLJ ќе изгледа, може да си пишеме што ни лежи на душа :pos:
Ставајте што сакате, ја бегам од темава и ќе се вратам кога се' ќе биде готово. Инаку многу ми е глупо што не можам да ја читам, ама тоа е - касно палам.

I'll Be Back!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Сакам да ја почнам пак, ама немам храброст :(
Иди на прва страна, го има опенингот, шпицата од серијата да видиш trip down to memory lane.
Oдамна не бев ја слушнал, ме наежи.

Аlso, заглавив со клипчиња по jewtube..

Kajgana Shop

На врв Bottom