CafeDelMar
Luminance
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 6.505
- Поени од реакции
- 14.691
Пред неколку дена и јас почнав да гледам разноразни клипови, и ми се измешаа чуства на носталгија + мелахонија, по што неколку часа бев прилично трогнатИди на прва страна, го има опенингот, шпицата од серијата да видиш trip down to memory lane.
Oдамна не бев ја слушнал, ме наежи.
Аlso, заглавив со клипчиња по jewtube..
Ако ти дошло на прва сезона да плачеш, на последната ќе се запулуваат соседите да не има некој некролог кај тебе на порта.На HBO Видеотеката ја има првата сезона, ми остана уште една епизода од неа, па се надевам дека и наредните ќе ги има.
Инаку ми се свиѓа серијата, посебно 11 епизода кога Рико ја фаќаше раката на бебето и потоа коа се роди неговото. Одамна не ми е доаѓало така да плачам но сепак издржав.
Ми го нарушија мислењето за Декстер, веќе никогаш нема да го гледам како ладнокрвен убиец.
Баш сакам да се нафатиш да ај гледаш, ќе се изнагледаш такви моментиИ ја ко Хаус, али сцената заслужна за да ја гледам серијава е оваа:
Топ 3 серии, колку само тужно тоа звучи... Не е на врвот?^
Баш фини моменти... уште луѓе да не влегвеја во собава кога гледам дел од тие моменти...зш ела објасни им после дека е сериски филм за погребално претпријатие а не ...знајте и самите за шо зборвам ...
Иначе од другата страна како шо викат псајсајд ,иако што туку ја почнав ,серијава имат претензии да влезит во моите топ 3 серии...преполна со моменти кои может да те трогнет,да те насмеет и да те замислет.