Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
По напалена баба од Рут не сум видел досега во ниту еден друг филм :pos:
Почина маж и, смени 234523453 партнери.

Па она уствари (после Бренда, секако) имаше најбурен љубовен живот иако цело време се жалеше дека е сама :pos:

Само мене ли не ми беше досадна во било кој момент серијава?

Гледам Декстер играл и овде? ;)

Ај нека биде некој фраер нека пушти торент од трета сезона во ПП, тие торенти кои ги најдов ми умираат на 10%. :place::icon_mrgr:

секоја еп ли почнува со некој што умира па овие го дотеруваат ..
не дека е лоша серијата,на 5 епзиода сум ,интересно изгледа,само ова горе што пишав некако ми е ..хм

Серијава фати врски преку Pluh и ете одма дојде прва на листата за гледање, иако беше планирана за јуни/јули. Првата епизода пројде одлично, ќе тераме сега понатаму. Нема да брзам, ќе си ја гледам полека. :)

секоја еп ли почнува со некој што умира па овие го дотеруваат ..
не дека е лоша серијата,на 5 епзиода сум ,интересно изгледа,само ова горе што пишав некако ми е ..хм

Серијата како главна тема ја обработува смртта како дел од животот, па нормално е дека цело време ќе гледаш лешови, балсамирање, погреби,.. Почетоците на секоја епизода се едни од подобрите работи. Ти покажуваат реални ситуации во кои човек може да го загуби животот, од невнимание, старост, болест, препотентност, баксуз,... имаш примери на огромни баналности при кои умираат луѓе што нема да знаеш дали да ги жалиш или да им се смееш.

Конечно дојде моментот да и` се посветам на серијава од таму каде што застанав, т.е. од 4-та сезона. Денов ми е испланиран за SFU маратон и едвај чекам да видам каде е и што прави најдисфункционалната фамилија на сите времиња.

Ги изгледав последните две сезони за помалку од два дена, и не знам дали има потреба да речам...

Best. Season. Finale. Ever!

Сериозно. Последните епизоди, последната монтажа, еб*ано совршенство. Се смеев, плачев, останав ненаспиен, се прејадов како стока. Знаев дека дигате хајп околу крајот, ама не очекував до толку да ме остави без зборови и дека ќе ме погоди повеќе од финалето на Lost.

Thx, you guys.

Да средам впечатоците и ќе пишам повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom