Sims / Sims 2

• Креатор на темата Креатор на темата H|dden
  • Време на започнување Време на започнување
Кецот го немам, а и не сум го играла. Двојчето затоа, го цркнувам од играње. :pos:

Многу ми е кеиф куќичките кога си ги правам, ама после тоа кога ќе ги уселам е шоу програм. Почнува онакво зелено облаче да се ствара околу нив, па џиткаат вреќи брашно у ваздух, или еден лудак од доктор со летечи чадор слетува и ги хипнотизира, или еден насилнички настроен зајак паѓа од ведро небо па се тепаат на купче, додека другиве навијаат, кујната се потпалува редовно, ми доаѓа еден крадец, и секогаш, ама СЕКОГАШ ми го краде системот, и тоа оној најголемиот, па уште и у вреќичка на грб му го собира. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Кога некој член од фамилијата почнува да ми смета, ме нервира и сакам да го умрам, го затворам во сопче два на два во ќошот од плацот, и ставам едно прозорче колку да го глеам до кај е, убрзувам времето и чекам додека да рикне. После тоа све е супер. :pos:
А да, исто кога е бремена некоја, пошто не можам да дочекам да видам какво ќе биде детето, го убрзувам времето, па бидејќи не се грижам за мајката, го раѓа бебето и цркнува. :pos: Некогаш ми успева да го премолам типот со црната наметка да ми ја остави да поживее уште малку. Откако детето ќе стане тодлер... Секако умира. :pos:
И така...:nokti:

Eдит:
У, заборавив! Децата домашната секогаш ја оставаат пред капијата, и така останува со недели. Откако ќе станат пропалици, доаѓа социјален работник и ги прибира, па родителите паѓаат у депресија и по кратко умираат. :pos:
Или, обично постарите луѓе во куќата сакаат да сликаат, и внуциве секогаш им` ги кинат платната со сликите. Или умираат од глад пошто не ги пуштам да шетаат ниту да нарачаат храна.
Инаку, се` и сешто имам. Жената флертува со градинарот (како и со директорот на училиштето, во спротивно децата би паѓале година :pos:), мажот и` се *** со куќната помошничка, братот и сестрата се мразат и редовно паѓаат ферки додека родителите маваат сеир, кога се прави забава, тоа личи на се` само не на журка. Секс кај базенот, секс во дневна, секс во кујна, секс кај флиперите...:pos::pos::pos:
Не сум ја за играва, дем ит! :pos:

Играва е многу реална јас ја подигруам TheSims 2 со сите продолзенија
многу е интересно.

Аххахах јас ако играм со маш го вљубувам во еден маш и една зена и редовно ги носам вкревет

Оваа игра ја играм премногу долго... "ит јусед то бе мај фајворит" :)
Па јас.. сакам да ве прашам дали на вас ви се допаѓа играта во која треба да градите куќи.. да ги дизајнирате.. и да се гризите за личностите кои сте ги направиле? :) :salut:
Пасија.Опсесија.Љубов.:vozbud::vozbud::vozbud:
Сериозно таа игра ја сакам повеќе од некои луѓе, али тоа не е битно.

Не сум многу по градењето по куќите, туку по правењето на луѓето.Толку детално го бирам секој дел од телото (зборам за Симс 2) на крајот не знам си се приврзувам за еден лик и си го играм се додека не умре или најчесто додека не остаре не сакам старци...не ми се интересни.
Секогаш ликовите ми се промискуитетни и сакаааат многу сексуални партнери и никогаш немаат деца.
Често ги преморувам за да можат да добијат унапредување во работата, али ај после им давам одмор и се заборавам кога треба да одат на шопинг.

Инаку, правам само женски ликови...:kesa::pipi:

и јас не сум мн. по градењето на куќите затоа што и неможев..неможев да градам куќи во Симс 2 нз зашо.. али мн јаки палати си праев на кецот ..

lelee ja imav doma na pc , brat mi ja snimill...toj bese zarazniot za nea mene uopste ne me vlecese.mn glupa mi stoese i ja gledav kako zenska igra..
ja imav probano 1 ili 2 pati ama od cista dosada, i pak ne me privlekuvase

ama posle ovoj golemiot post na emma bas me zainteresira igrata nekako interesno i primamlivo ja prikaza..
si razmisluvala da stanes pisatel ? :smir:

Првпат ја купив кецот и почнав да ја играм, а кога сестра ми ја виде играта не стана од компјутер

Mnogu si ja sakam igrava najzakon igra e. Ednas izgradiv kuka do grobistata i deteto mi go plasea duhovi ma mnogu bese jako

Многу ја сакама играта.Ептен е интересна..Можам по цел ден да седам и да играм.Во последно време немам баш играно оти имам други обврски,немам слободно време.Најитересно ми е да си градам куќи,да ги уредвам.Детално ги уредвам куќите,си симнувам од интернет еден куп објекти,нови кујни,дневни соби,плочки,ѕидој и се што е поврзано со уредувањето на куќата.Е дури од ко ќе ја уредам куќата целосно,почнувам да правам лик кој ќе живее во неа.

Порано ја играв многу и многу ја сакам оваа игра посебно кога се гради куќата, некогаш ми е досадна и го вртам времето нанапред и ептен се им е организирано хаха ама само дете да не дојде аууу страшно е тогаш. Толку им задавам обврски и немат време за дете. хаха губев саати на играта и сега чекам да ми ја даде една особа пак да ја играм зашто ја немам на овој компјутер.
Имаше нели неколку верзии на 2, ја имав онаа интернет верзија и онаа обична. Е на таа интернет верзија не помагаат шифри.

Многу добра игра, најдобра симулација на живот, и заразна и све. Башка тоа што (до негде) неможеш да го правиш (сеуште) во реален живот, си го праиш на играта :D:D:D:D

BTW, годинава искача The Sims 3 имате сликички на GOOGLE да си видите :D:D:D

Поздрав

Симс 3?И во што ќе се разликува од 2,кои се новостите знај некој?Одвај чекам да излези...

Еден период бев ептен опседнат со играва, нон-стоп од Интернет симнував објекти за куќите, ѕидови, подови etc, дури и отворив моја веб-страница на која што ставав мои објекти :)

После тоа неколку пати пак ја инсталирав ама откако ќе ја направев куќата, ми беше досадно да ја играм и ја оставав така.

Симс 2 ја инсталирав ама прееееееееееемнооооогу ми е бавна и ме живцира :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom