Sims / Sims 2

• Креатор на темата Креатор на темата H|dden
  • Време на започнување Време на започнување
Што модови си имал ти??? :icon_eek:

Не користев многу модови. Само ги имав инсталирано сите експанзии и евентуално модифицирав алишта преку Body Shop на Sims. За сите работи што ги правев нормално импровизирав. Да сакав да направам пљукната верзија од веќе постоечки објекти ќе отворев 3D Studio Max (или сличен software).

Еј пресреќна сум:vozbud:ќе излези за една година Симс 3 и ќе биди мноооогу поуба од двојката.Со душа ја чекам.Сите луѓе од сосетството ќе старееле,ќе има поќе каракети и нема да мора на секое да оди во вц симсот и да мие садови.:vozbud::vozbud:

Симсов ми е интересна само за да правам куки ги уредувам иначе не

Симс ја играв само кецот, интересна ми беше доста време тепав на неа, али од кога излезе 2-ката, некако ми стана досадно и плус ставив интернет.. :)

Никогаш повеќе нема да ја кликнам темава. Не можам да читам како хрпа луѓе уживаат во играва, а јас ја немам во рацете/на компјутерот. Си ја сакам Симс назааааад! Jа дадов. :icon_lol:

Никогаш повеќе нема да ја кликнам темава. Не можам да читам како хрпа луѓе уживаат во играва, а јас ја немам во рацете/на компјутерот. Си ја сакам Симс назааааад! Jа дадов. :icon_lol:

И јас исто мамата!
А ја обожавам играта.
И сакам ПРВИОТ дел да го најдам.За другите после ќе му ја мислам!:pipi:

И јас исто мамата!
А ја обожавам играта.
И сакам ПРВИОТ дел да го најдам.За другите после ќе му ја мислам!:pipi:
Симс... Симс... СИМС... :nesum:Само да се сетам кој беше среќникот, си ја собирам потхитно. :icon_lol:
Btw, шо праиш ма ти тука?! :pos:

Сте слушнале за Тхе Мувис си праиш филмови со неа си раководиш филмско студио и така натаму. Е зборот ми беше дека јас од Симс 2 бев зависен ама ми издосасди и она и Мувис и сеа си ја користам за праење филмови и после со муви мејкерот на виндоус си ги спојувам клиповите. Иначе најдов едни кутии од интернет како модови се ама не се и со нив праиш што сакаш закон!

Леле ми се плачеТ! :(
Си го изгубив пред некое време Цд-то :(

Ја обожавам. Ама некако не ми оди од рака да управувам со повеќе луѓе истовремено. Редовно од социјално ми ги земаа бебињата. За да ги спречам околу бебето ставав ѕид без врата и таа од социјално само ќе го обиколеше ѕидот и ќе си заминеше

Кога ја видов темава веднаш ми се приигра:)

Ги имам на двојката и додатоците University и Nightlife, на најтлајф интересно е што можеш да им купиш ковчег и во него да спијат, си имаат своја кола, можат да одат на забави и што не, има едно 50 места на кои можат да се шетаат.
А на Јуниверзити ако немаат пари за куќа нивна можеш да ги сместиш во интернат, си бираш факултет кој да го учат, па во интернатот закачки, глупости, пренк колс со другите симсови. Интересна е.
Единствен минус во играва е што често симсовите се 'усукуваат во просторот' и се жалат дека не можат да поминат, а место колку сакаш.

П.С. За тие што ја играле University... не ви личи кафичот горе во Сити Галери како еден од кафичоте таму? Исти се.:)

Дали некој знае колку отприлика GB зафаќаат SIMS 2 и сите експанзии?

Дали некој знае колку отприлика GB зафаќаат SIMS 2 и сите експанзии?

Мислам дека на 4 DVDа (евентуално 5) може да ги собере Sims 2, сите експанзии и сите Stuff Pack-ови. Со други зборови се што е официјално на EA Games.

Од експанзии мене ми фалат Free Time и Apartment Life, а од стаф пакови H&M Fashion Stuff, Teen Style Stuff, Kitchen & Bath Interior Design Stuff и IKEA Home Stuff.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom