Sims / Sims 2

• Креатор на темата Креатор на темата H|dden
  • Време на започнување Време на започнување
Легендарна игра...
Едно прашање: какви имиња им давате на луѓето во Симс?
Јас обично некои западни, оти многу ме нервира што нашиве презимиња не се менуваат по род во играва (не се најде ли некој наш во тоа ЕА-та де?)

I jas im davam stranski iminja. P.S. Sims 2 e najdobra igra (spored mene, da ne nametnuvam mislenje:smir:) isto taka i sims prvata, za svoeto vreme, se razbira :)

igrav porano ali mi zdosaduvase posle gradenje na kuka i pak novi likovi i se taka. :toe:

Abe da ne go znae nekoj kodot za instalacija na igricava???
Pls ako go znae nekoj neka mi go kaze zs drugarka mi mi jade burek nad glava za da i ja najdam kodon!!!

леле колку забегувам на играта коа ке седнам :vozbud: па тоа "custom" ајтеми од интернет збирано збирано...па коа ке се даам на редење, средување. ја уствари ја играв само заради тие ситниците т.е. тоа не е ни играње зашто ја паузирам и редам. можда ке пуштам на кратко да видам дали се снаоѓаат симовите низ простор

Aбе а SIMS2 колку бара RAM?

Инаку, на времето кога ја играв и моите беа промискуитетни (ко тие на Лејди Сатори), ги мував со кого ќе стигнев, венчај ги со едни, па нив умри ги па венчај ги со други па и нив умри ги (ќе ги ставев во базенот и ќе ги избришев скалите :pos:). Бебиња не “правев“, досадни беа, нон-стоп плачеа, евентуално ако “направев“, кога ќе пораснеше, и мајката и таткото ги умирав за да можам само него да го контролирам (не можам повеќе од 1 лик истовремено да управувам).

Имам градено какви се не ти куќи, па еднаш учествував и во една наградна игра ама ништо не добив :pos: Тууу бе сеа ми се приигра пак играва!

Е ај кажете ми каде како да ја најдам играта, пробував на милион начини и се вирус некој ќе ми влезеше и од тие cd а и се пак не сака. Ај кажете мии.:smir:

Е ај кажете ми каде како да ја најдам играта, пробував на милион начини и се вирус некој ќе ми влезеше и од тие cd а и се пак не сака. Ај кажете мии.:smir:

Во смисла, да ја купиш или да ја симнеш?
Или без пари некој да ти ја даде? :pos:

photos.png

Во 2009 ќе излезе и The Sims 3. Во оваа трета варијанта на играта, симсовите ќе можат да се шетаат слободно и по другите куќи, да одат во трговскиот центар (без да се јават на телефон и да викнат такси), на одмор, на плажа и слично. Исто така, ќе има повеќе опции при нивното креирање (буквално и физички и карактерно), ќе може слободно да се менуваат објектите по домовите, нивните форми и бои.

http://thesims3.ea.com/screens.php

:vozbud::vozbud::vozbud:

Прва игра што сум ја играл е Симс. Со неа пораснав. Со неа созреав. Невиноста ја изгубив со СИмс. :)

СУм градел хотели, куќи големи какви не ... Фамилии по 5-6 члена, мужев женев праев деца ги сексав абе што не ... :)

Ама ете, ме фатија Дота % Cs & Conquer и ја запоставив .. и сеа повторно ми дојде желба да играм :)

И дефинитвно, ќе бидам првиот што ќе ја има Симс 3 во македонија ... едвај чекам. :)

Igrata ja igram mi se cini od koga znam za sebe znaci mnogu dolgo,prvo ja igrav SIMS posle SIMS2 gi simnav site prodolzenija na SIMS2 mislam bea 15 zasto navistina igrata mi stana zavist i ne bi ja davala za ni edna druga igra.Omileno mi e se vo igrata no najmnogu sakam jas da si pravam grad i da go kontroliram (edinstven cit so upotrebuvam za igrata e toj za pari) a inaku imam familija stara edno 5 god sto mi e pocnata od SIMS i da se kaze edinstvenata familija sto sum ja imala a ne sum upotrebila cit za pari :) ne za drugo ne go znaev a koga veke go doznav ne mi bea potrebni parite zasto gi imav vo toa semejstvo.Sega ne go igram veke toa semejstvo zasto SIMS2 so prodolzenija mi e mnogu podobra imas godisni vreminja,noken zivot,biznis,mozes decata da gi prakas na fakultet ma svarno e strasna :aplauz: za toj sto ja izmislil

photos.png

Во 2009 ќе излезе и The Sims 3. Во оваа трета варијанта на играта, симсовите ќе можат да се шетаат слободно и по другите куќи, да одат во трговскиот центар (без да се јават на телефон и да викнат такси), на одмор, на плажа и слично. Исто така, ќе има повеќе опции при нивното креирање (буквално и физички и карактерно), ќе може слободно да се менуваат објектите по домовите, нивните форми и бои.

http://thesims3.ea.com/screens.php

Ima slicno vo SIMS2 sto e so prodolzenija.
Odvaj cekam da ispadne 3 da ja zemam :) ke bide zakon

И јас ја имам играно Sims 2 доста време. Само што најмалку се фокусирав на самата симулација, туку правев цели градови.

Порано имав направено маало со над 100 жители, сите сам ги направив и сите беа уникатни. Еден од домовите беше направен како Galaxy Class Starship од Star Trek. Имав друг дом направено како џиновска кула која се наоѓа на висока планина, таму живееше врколак со многу животни. Имав направено копија од La Fabrique дискотеката, некои 90% идентична. Еден реон од маалото ми беше преполн со елфови, кои па се мрзеа со роботите од другата страна на маалото. Имав Undead реон, полн со вампири и зомбија. Ги имав направено во една куќа ликовите од Cadillacs & Dinosaurs, а во друга куќа имав сериозно деформирани ликови. Да не набројувам детаљи, ако успеам да го најдам .rar-от со маалото, ќе го upload-увам па видете го сами.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom