Sims / Sims 2

• Креатор на темата Креатор на темата H|dden
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имам од кога знам за мене леле заборавав да одам на јадам и да спијам... но си го скрсив цд-то и првата недела на сон ми идеа лугето и гредев куки:vozbud::vozbud:
Ного ми недеостасува:pos2::pos2::pos2:

Симс ја играв само кецот, интересна ми беше доста време тепав на неа, али од кога излезе 2-ката, некако ми стана досадно и плус ставив интернет.. :)

Кецот е подобра од симс 2 .. нема ного заебанции 1 ..

Еј ама имам еден проблем кога ке ја инсталирам симс 1 .. и го ставам ЦД-то ја уклјучувам иконата симс и ништо не излегува.. пробав рестарт ништо не е .. не е до ЦД-то .. ја слегнував 2-пати..

Кецот е подобра од симс 2 .. нема ного заебанции 1 ..

Еј ама имам еден проблем кога ке ја инсталирам симс 1 .. и го ставам ЦД-то ја уклјучувам иконата симс и ништо не излегува.. пробав рестарт ништо не е .. не е до ЦД-то .. ја слегнував 2-пати..

го стави кракот?

Јас ја имам од кога знам за мене леле заборавав да одам на јадам и да спијам... но си го скрсив цд-то и првата недела на сон ми идеа лугето и гредев куки:vozbud::vozbud:
Ного ми недеостасува:pos2::pos2::pos2:
И јас кога почнав да ја играм, сонував симс.Цело време се чувствував како да мора да играм.Зависна станав.Е сеа со симс 2 ми е позабавно, и од вчера пак се заиграв, ама не се замарам.Коа играв Кантер или call of duty, или Delta force, немав такви епизоди, за среќа:smir: Симс е позаразна.

Од каде да симнам Nude Patch за SIMS 2?

Пробај малце по-гуглај.. еднаш кога гуглав нешто во врска за симс, имаше многу линкови за нуд пачот.

Баи д уеи, зошто на симс 2-ката неможам да градам ?

Можеш бе да градиш. Инаку гуглав и “сите патишта водат до ModTheSims2.com“ ама не можам да се снајдам т.е ништо не ми симнува од таму, иако сум регистриран.

Пробај малце по-гуглај.. еднаш кога гуглав нешто во врска за симс, имаше многу линкови за нуд пачот.

Баи д уеи, зошто на симс 2-ката неможам да градам ?

Неможе да се гради. Сестра ми ја играше па си купи некоја експанзија таму сеа си гради и има нови работи. Тоа е :)

Леее ја обожавам играва... мај фејворит :)))
Само што незнам кај ми е цедето..:toe: одамна го барам...
Леле колку ги малтретирав људичињата...им го расипував бракот, ги нервирав, ги умирав...:pos::pos:
Сакам пак :( ...морам да набавам симс, морам

го стави кракот?

НЕ .. го немам кракот .. затоа е изгледа ..

Но мислам ја слегнав симс 1 прв пат и ставив и крак и се и ја уклјучив и не се оклјучуваше .. пуштив да се слегнува пак .. и ја инсталирав но .. без крак .. незнам до што е ..

да не треба нуд пач за симс 1 ?

Значи вака.

Не можете да градите,бидејќи првата верзија од Симс 2 се издаваше со чкарт крак.

Идете на gameburnworld.com и земете го најновиот No/CD patch,и voala,ќе градите :)

Значи вака.

Не можете да градите,бидејќи првата верзија од Симс 2 се издаваше со чкарт крак.

Идете на gameburnworld.com и земете го најновиот No/CD patch,и voala,ќе градите :)

Значи да ја инсталираме одново така?

Ја играв порано, многу е добра сега нешто не ме факи мерак, ианку играта чиста 100тка !

Многу ја сакама играта.Ептен е интересна..Можам по цел ден да седам и да играм.Во последно време немам баш играно оти имам други обврски,немам слободно време.Најитересно ми е да си градам куќи,да ги уредвам.Детално ги уредвам куќите,си симнувам од интернет еден куп објекти,нови кујни,дневни соби,плочки,ѕидој и се што е поврзано со уредувањето на куќата.Е дури од ко ќе ја уредам куќата целосно,почнувам да правам лик кој ќе живее во неа.
A ке може ли да ми кажеш од која страна ги симнуваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom