Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 2.963
- Поени од реакции
- 3.469
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имам цел комплет од Петре М. Андреевски од МПМ, ама толку ебачки изгледаат корициве на изданијата од Арс Ламина, што не можев да одолеам! Башка на попуст се по само 99 денари!

Од кај нив не сум нарачаувал никогаш. Од други места - зависи колку нарачки имаат. Матица знаат да завлечат и со недели кога им се попустите, ќе се изначекаш на пример, ако нарачуваш од таму. Од Bookberries нарачувам често, тие се брзи. Ми има стигнато книга и за помалку од 24 часа. Од Литература и Три не сум нарачувал, си ги купувам на лице место.Gledam na kniga.mk ima popusti online periodov.
Kako vi e iskustvo za online narachki nadvor od Skopje? Da naracham denes/utre bi stignale do Petok?
Ne znamОбично се трудам да не им коментирам на луѓе за вкусови, не секогаш со успех, ама сега едноставно морам. Зошто побогу Кочо?
Da recheme od radoznalost. Eden prijatel mi ja isfali mnogu, i onaka nekoja profesionalna / tehnichka radoznalost, rabotam vo nekoi oblasti koi gi pokriva vo knigata.Ne znamDa recheme od radoznalost. Eden prijatel mi ja isfali mnogu, i onaka nekoja profesionalna / tehnichka radoznalost, rabotam vo nekoi oblasti koi gi pokriva vo knigata.
Tolstoj prashuvav tuka ili vo druga tema, na preporaka na @Zlatikevichius pocnav da baram nekoe relativno novo izdanie od Univerzitetska, od nekoja programa vo vremeto na Grujo, na kraj edvaj ovie mi gi najdoa od prodavnicite za stari knigi.Ќе ти коментирав и за Толстој зошто си ги купил распар од комплетот, мене некое оцд ќе ме јаде цело време дур не го комплетирам. Толстој вака како комплет е три пати издаден на македонски, еднаш црна верзија, еднаш црвена и оваа е третата и по мене најубавата. Ако имаш прилика компелтирај го сетот.