Што ви недостига од детството?

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Привилегијата за правење глупости. Лесно е да си дете, никој не те гледа коцкасто. :angel1:

Mi falat letnite dolgi denovi igrajki lastik na ulica,navecer granica ili zmurki.Mi fali kradenjeto cveke po tugi bavci naprolet pa posle kotekot od majka mi i trcanje okolu masa za da ne me fati da me tepa i peev:trt kenzi kikiriki everi dej:pos2: i ke pocnese da se smee pa se spasuvav ponekad od kotek.Sladoled na stapce ili vo topce,bazoka mastikite mi falat,gringo za lizenje uf posle jazikot mi bese vo boja.Si pravevme evrovizija so drugarkite vo ulaz.Ma sto se ne mi fali.Zosto li porasnav ja neznam?:toe:

Сега почна да ми недостига тоа што воопшто не се грижев што ќе биди утре... и дали било петок или среда.. не се грижев сите денови ми беа исти.
Ми недостига опуштеноста, цело време сега сум напната и под стрес за без потреба...
МИ НЕДОСТИГА ЦЕЛОТО МОЕ ДЕТСТВО

правењето кукички од кал:pos2::pos2::pos2:леле кога ке ми текне колку само се замачкував лом ке се направев и после ке ме карааа моите:vozbud:

mi nedostiga toa sto ne se zamarav so nisto,nemav nikakvi grizi bev radosna po cel den...i igranjeto zmurka i granica:vozbud:haha

Mi fali bezgriznosta, pravenjeto na gluposti bez pritoa nekoj da ti rece golema si razmisli malku sto pravis, igranjeto so decata od maalo, prikaznite na baba mi i dedo mi, igranjeto karti so niv, setanjeto za raka so nekoi od postarite clenovi na familijata, nintendoto (planiram da go baram u koja kutuja mi e staveno i barem uste ednas da zaigraam na nego), mi fali citanjeto slikovnici, spienjeto vo moeto malo, belo krevetce, berenjeto cvekinja, igranjeto so kukli, koli4ki i sekakvi drugi igracki, slusanjeto na detskite pesni4ki( onie od moeto vreme - sakam kola ubava, bobi, nikola, eh toj tose, a ne ovie denesnite sto se daleku od ona sto moze da se narece detska pesnicka) gledanjeto crtani filmovi (ma da i sea ponekad moze da se sluci da izgledam nekoj ako imam na gosti nekoi pomali de4inja) ... kratko kazano mi falat site onie raboti koi gi pravev pred do pred 10 godini.

ТЕпањето на цигани у маало.
ДА ја манијачиме постарата комшивка тогаш таа учеше факултет ние деца по 10 години имавме.
Да се пикам со комшивката помеѓу гаражите.
ДА ми ги покажува цицките сестраму од другарми когаќе играме крижи-мижи.
Крадењето на лубеници со маалските другари.

vo detsvoti mi nedostigase se ona sto go nemav a sega mi nedostiga seto toa sto go imav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom