Што ве прави убави?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Убава ме прави уникатната грдотија која ја поседувам, на километри. :back:

Според тоа што мене највеќе ми се допаѓа, тоа би биле очите...

...but that's just me. Другите знаат повеќе. :)

Spored onoa sto mi go rekle drugite, toa se ocite i kosata.

Весела сум, секогаш насмеана па со тоа привлекувам погледи.
Немам некои тешки комплекси па тоа што јас сум задоволна од себе го пренесувам на другите.
Трепките ми се многу црни па и да немам ништо ставено изгледа како да сум шминкана. Светол тен-темна коса убаво изгледа :pipi:

У последно време некако почесто добивам комплименти....а зашто , мислам дека нема врска со физички изглед. Едноставно се осеќам одлично, среќно, сигурно,самоуверено и мислам дека тоа е главниот фактор !!! барем такви работи мене ме привлекуваат.

Појма немам шо ме прајт уба....
Устава не ми е нешто посебно онака обична уста.
Забиве...Ахххх си ги мразам:lut:
Косава испукана на врвојве и ниту некоја должина ниту фризура.
Тенов-Damn маслинета сум,жолта шознам јас...
Очиве-кафеави.
Тело-Големо стомаче,немам цицки и гз!

Ама луѓево ме сметет за уба...И јас си се сметам за уба...Ама појма немам шо е то шо ме прајт уба :icon_lol:

Јас себеси не се сметам ни за убав, ни за грд. Уствари, не се сметам никако. Тие што ме сакаат велат сум бил убав, тие што не ме сакаат велат сум грд, тие што се искрени... незнам.
Јас се чувствувам најубаво кога сум среќен. Мислам дека и оној французинон што глумеше во Името на розата заедно со Шон Конери, кога е среќен е убав.
Тоа е воглавно, среќата ме прави најубав, повеќе психички, ама битно некако е супер кога сум во своја кожа.

Мислам дека светлината е тоа што не прави убави... во темница убавината како поим и не се дефинира баш... инаку конкретно за мене појма немам што ме прави убав ниту дали сум, ама и баш не ме интересира, релативна работа е тоа, ќе остариш, оќелавиш, ќе паднат забите итн. Ма и кога ќе помислам може убав ме прави насмевката, уште да ја има почесто истата.

хмм досега никој не ми кажал дека сум убав:kesa: нема што да кажам :toe:

Ja лично не си се сметам за убава личност.Али по тоа што сум слушала што ми велеле други убавото кај мене биле очите и долгата коса.

Темава е секој си се фали за себе:) Ај ако не мене ме праат убав очите устата телото висината косата насмевката мирисот зборувањето понашањето и све :baeh::baeh:

ubava si sum ja sekako :pipi:... znam deka ova zbu4i mnogu narcisti4no, no ako 4ovek sam ne se saka nikoj drug nema da go saka :)

Според зборовите на другите, тоа што секогаш сум убаво намирисан и што сум зрачел со позитивна енергија и оптимизам.

Mislam deka kosata, koga taa mi e nikakva togas celata sum nikakva:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom