Што ве прави убави?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Што е она кое ве прави убави?
Дали е начинот на кој ја носите косата, вашиот мирис, начинот на кој се движите, разговарате, однесувате?

Па мислам дека мирисот... Каде и да одам ми даваат комплименти дека многу убаво мирисам и кожата секогаш ми мириса на чоколадо. [поради гелот за туширање изгледа.] :helou:

Ко што кажа џимеј погоре, не се сметам ни за убав ни за грд. Со тие што го имам муабетот викаат дека сум убав, некои други викаат дека сум грд. Незнам што ме прави убав искрено. Ако има некој да каже слободно. :)

Стомакот мој голем.

Па убав ме прави,очите,косата,ТЕЛОТО(:vozbud:),нозете ми се исто така секси височки малце(:pipi:)И СТОМАЧНИТЕ(:drk:),друго не знам што да кажам ако има некој што ме познава од форумов нека додаде...

Заклучок,сметам дека сум најсекси од сите:back::back::back:

Па убав ме прави,очите,косата,ТЕЛОТО(:vozbud:),нозете ми се исто така секси височки малце(:pipi:)И СТОМАЧНИТЕ(:drk:),друго не знам што да кажам ако има некој што ме познава од форумов нека додаде...

Заклучок,сметам дека сум најсекси од сите:back::back::back:

Трепките си ги заборави.:pipi:
Он: Што знам...Очите ваљда.:pipi:

UBAV ME PRAVAT SLEDNIVE RABOTI!!!
OCITE, TELOTO I KOSATA DONEKADE!!!AMA PAK SUM GRD:toe:
:salut:

Па тате уште порано ми купи еден мач што свети сиво. И кога и да излезам надвор со него сите девојчиња од маало ме гледаат потајно и со восхит ме посакуваат:toe:
POZDRAV:salut:

Начинот на кој ја но носам косата норално и крагните нагоре :pos2:

Никоаш не сум рекол дека сум убав (можеби некоаш онака чисто за сеир сум рекол, а и до душа не сум xD) ама имам доста самодоверба во мене која се цели на мојот карактер, начин на однесуење, движење и зборење. Ама тоа е друго... за убав ме прае понекогаш моите очи (:pipi:), а и моите усни (:pipi:).

ОВА ЛИ Е МИША БАРТОН ЛЕЛЕ СЕ СТАПИСАВ:shok:

па лицето што за све знам онака апла да изреагирам без да скријам или преправам од лицето ми се гледа што мислам и насмевката:toe:

ova-e-misa2.jpg

ОВА ЛИ Е МИША БАРТОН ЛЕЛЕ СЕ СТАПИСАВ:shok:

Nema sansi prepravano e.

Насмевката е таа што ме прави убава,имам убави заби:pipi:
Исто и облеката,некои алишта ми стојат прекрасно.
И шминката секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom