Што се суканиците?

• Креатор на темата Креатор на темата Efi
  • Време на започнување Време на започнување
sekoj si ima svoi mislenja.....za mene sukanicite se dobra rabota......ubavo izgledaat...samo na kogo kako mu stojat....mislam da stavam edna no ne cela kosa bidejki ke treba da se sisam kelava:)

..абе не дека мразам ама на своја коса..не фала...а сакам мн кога ќе видим некој цела коса или пак една..јако стои..ама јас нејќам на себе...:toe:

Добро изгледаат, сепак се ствар на стил. Инаку тоа дека ке треба да се шишате келави, не е баш така....комотно може да останете со 3 сантиметри коса, е сеа зависи фризерката сто ке успее да направи од тие 3 сантиметри косиче :)

Несакам суканици...Мојт една или две онака само ама цела коса да ја напрам...:vozbud:

Суканиците баш се кул, но коа ке размислиш поубо што треба после тоа... тешки за одржување, недајбоже да фатат вошки после ке треба гола глава да се шишаш, башка зимно време ке ти треба пола ден да ги исушиш кога е -10. Можда во иднина ке пробам кога ке бидам доволно подготвен, засега не си играм со косава моја насушна :wink:

гнездо за вошки! одвратни сеее! :toe: мн мрзам коа ке видам некој од мое друштво да си напрај суканици, посебно девојче ако е.

а најинтересно е што сите што ги познавам од тоа друштво барем имале додатоци суканици до сега :pos:

Хехе... никогаш нема да сфатам како може луѓе да коментираат за нешто за што немаат појма.

На било кој од тука којшто смета дека суканиците се гнездо за вошки му гарантирам дека дур ги чував суканиците на глава беа почисти од нивните коси во било кој момент.

Не бидете глупи дронови коишто веруваат во се што ќе им се каже... Проверете некој детаљ сами, прочитајте, испробајте... на крај краева, проверете ја информацијата со неколку извори, коишто имаат директно искуство... не рекла - казала... кога веќе сакате да коментирате за нешто.

sukanicite se frizura sto ja izmislija narkomanite za cuvanje trava i voski
i za zbirstina od bakterii i bolesti:toe:
Прв пат слушам да се чувало трева во суканиците. Како ли не ми текнало на времето кога имав суканици да си ја чувам тревата внатре????
Зашто сте бе волку да кажам смешни, прости...веј бек ин времето на тито?
Суканици изгледаат топ фенси шменси, не им е тоа намената. Самиот подем на растафаријанството си ги донело сами по себе да си се усукуваат влакна, затоа што немале чешли за тие коси. Кај нас веќе кој стигне ги прави, најсмешно ми беше кога дредлок Коска на градиште правеше и наставаше суканици на плажа. И гледаш ретардирани идиоти со сантиметар коса ставиле ко кур да им стои розева суканица.

Лени Кравитс имаше суканици, и он си ја чувал тревата во нив?:nesum:

Имав еднаш прилика да се доближам до едно девојче со суканици, и се фалеше како не ја измила косата еден месец, замислете :tapp: а да не спомнувам каква смрдеа ширеше од главата, ама нема што, ја правеа посебна... Она није одавде... Хах!

Би ги пробал кога би имал доволно долга коса, баш изгледаат интересно...

Инаку на муабетот од погоре, и глупоиндивидуи со кратка коса ги мрзи да ја измијат макар еднаш неделно, се е до сопственикот на лејката врз која лежат влакната.

Уууу многу сакам суканици...уствари сакам луѓе со суканици а не сакам ја да имам суканици, е така :)))
И баш се кул...

Не сум против дури и јас едно време сакав :tapp: но кај нас за жал имаат лошо мислење за нив како демек ако имаш суканици џанкер си

Еден другар мој има густа виткана коса и му се увиткува самата во суканици, па си ја носи косата до рамења. Никогаш не се чешла, затоа што чешелот ќе му се заглави во косата. Еднаш се ишиша кец, па кога почна да расне косата му растеше во рокчиња. Не знам, него убаво му стои косата, но едно девојче што ми е комшика смрдеше на радиус од 20 метра, со суканици правени со восок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom