Што се суканиците?

• Креатор на темата Креатор на темата Efi
  • Време на започнување Време на започнување
Суканица е ваљда интерсно да имаш али некако премногу замара барем така ми изглеа а како шо сум мрза

leeee surka za voski mi se svigaj toa
definitivno zurka za voski

Sukanicite se kul za onie koi sakaat sukanici kako na primer raperite

UnAwArEs напиша:
Sukanicite se kul za onie koi sakaat sukanici kako na primer raperite

рапот и суканиците немаат ама баш ниедна допирна точка !

Па суканици сакав порано мноооооооогу да ставам али не ставив и сега како поминува време се помалку сакам али се уште ги сметам за Cool

Ne bi stavil zasto i ovaka mi e kosata gusta i cesel ne moze da vleze vo nea a kamoli pa uste i sukanici da stavam.A koj saka da si nosi zasto da ne,mene ne mi preci.

Сунакици си се имиџ,фризура.
Само што се заебани за подолго време да се носат пошто не смееш ни да ја миеш косата

BusHav напиша:
Сунакици си се имиџ,фризура.
Само што се заебани за подолго време да се носат пошто не смееш ни да ја миеш косата

пак со тоа миењето ? кој ве научи луѓе дека суканиците не се мијат ? ? ?
тоа ви го кажаа заедно со приказната дека само следбениците на ѓаволот носат суканици ? ? ?

да, точно е... мнооогу се тешки за одржување... ама тоа не значи дека не смееш да ги миеш ... сакате да кажете дека секој чоек на планетава шо има суканици не си ја мие косата ?! ?! абе ајде... малце логика ...

не можеш да ја миеш косата само ако ја немаш :) :) :)

Ми изгледаат... Нечисто.
Не би ги имала на себе.

Анастазија напиша:
Ми изгледаат... Нечисто.
Не би ги имала на себе.

И мене....инаку, планирам "oпашка" да пуштам и кога че биде доволно долга, да ја претворам у суканица :)

Интересна работа за гледање се суканиците ама за одржување се хорор. Секакви мушички бактерии се закачвет на нив и шо е најлошо не мојш ко чоек глата да си ја измиеш

Mene nekako grdi mi se. ama imam drugari so imaat sukanici i jako im stojat.

Sukanicite...zbiraliste na pajaci.

Imav jas porano edna sukanica ali ja izvadiv zaso mi skurci....inace bev luda po niv....abe i koa ke vidis, ne se tolku losi :cheeky1:

Абе ајде глупости не ми требаат такви работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom