Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сум сам .. Баш тие денови најмалце сум дома, постојано сум излезен. Ааа кога сум дома неправам ништо поразлично од тоа што го правам кога је пуна куча .. Сонот ми е само помирен (без галами, гужви, оклучени ТВа околу мене), јадам пица, понекад си викам клапа на кафе, гледање фудбал и сл. - Тоа важи за последниве 2 ипол години.

Ааа порано кога ќе ми кажеа : Викендов си сам. - Се исклучував тотално. Глупости, инциденти и киксови имаше еден куп и + тоа два пати правев домашни забави и два пати гадно се покајав. НИКОГАШ ПОВЕЌЕ, НЕМА ШАНСИ !!!!

Па јас и така сум сам 24часа. Најзакон работа да живееш сам, никој не ти се меша во далинското од Тв, гледаш што сакаш, јадеш што сакаш, никој не ти вика зошто спиеш до 2, секогаш знаем каде сум ги оставил работите, слушам музика што сакам без да му смета на друг......... Али има и лоши работи, чистење, готвење, а ако немам нет или ТВ досадно е вкрај.

Резиме за мене подобро е сам (со женско друштво во ноќните часови:wink::helou:)

Викам се живо и диво кај мене зошто ретко сум сама.. рокам музика до даска, пеам и играм.. ии си пијам кафе на раат :)

Па сеедно ми е дали сум бил сам или не, речиси исти работи правам.:)) Само кога сум сам почесто знаам да си пуштам некое хорорче на ДВД, и да пишти. :)) иии, да, се што има благо дома, се ќе снема. :)

Седам дома, или многу пати излегувам надвор и пуцам фудбал се додека не се стемни:)

Ako sum solo onda muzice, zanesuvanje na kompjuter do niedno vreme, ako ne kje si viknam nekoe devojce:smir: ili ekipa na bos muabeti. Ama mnogu retko sum sam, taka da..... :uvo:

Чудно али многу ми е пусто кога сум сама дома.Обично или пред ПЦ или пред ТВ или се "излежавам" цел ден,а вака кога се моите дома се слуша галама,не е монотоно,постојано некој галами па ако треба и ќе се скарам со некој али битно нешто ќе се дешава.Значи кога сум сама дома се досадувам.:toe:

Се што правам кога сум сама дома го правам и кога има друг некој у куќа. Поголемиот ден сум сама дома ако сум дома :), така да не е више како порано едвај чекаш да ги снема твоите и да лудуваш, да збориш на телефон цело време, да ги викнеш сите можни другарки, да пушташ гласна музика и тн. Сето тоа го правам сега и кога некој е дома. Единствено убаво и различно е тоа што кога сум сама дома никој не те замара за некои ситни работи што те нервираат.:helou:

слушам многу музика, гледам тв :tv: и на PC

Се заклучува врата и по тој момент урлам низ дома ко луда, пуштам најгласна музика, пеам, скокам, играм, кршам, комшиите ме мразат, ако има време и друштво си викам...
Обавезно правам беља.... ми се истураат сите коцки мраз, ми се истура восок од свеќи, ми паднало и најголемото огледало во куќата додека го пренесував (но не се скрши) додека се фоткам низ дома... Цел плакар ми е надвор, цела гардероба е на мене.
Знам и само да се бутнам во топла купка и да не искачам 2 саати од када...
Можам да замислам што ќе правам кога ќе имам свој дом :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom