Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам музика погласно :costumed3 и тие другите работи :) :kez:

растурам .. скокам на каучот .. еднаш паднав дури .... гласна музика:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ... .. :party3:< играм .. не пеам пошто можно е да ми викнат полиција за нарушување на јавниот ред и мир .. :smir: и то од прилика :helou:

Alone homeeee:vozbud: ...и се знае рокам до даска звучници у моментов Janis Joplin Take a piece of my heart ..шоубаво ми е и кажем хвала богу шо не живеам и зграда хахахах како ли му е само на братучедот сеа му звонам да види живот шо е :music3:

џумбус,флаши на паркет,магла од цигари,музика до даска и пуно народ у куќа:smir:

Е тој моменат го користам за пуштање музиката до дасте низ овие посрани звучки,си пуштам битовите и кулирам..се пуштам на мсн..зезанции нешо ова она..си праам некои мои експерименти..во врска со пијалоците и јадењето..и после спијам..дури не си дојдат моите..и после пак по старото темпо..

Кога нема никој дома, кога сум сама пуштам Бумеранг, гледам цртани и се смеам ко луда, или некој музички канал и се соживувам со музиката :vozbud:нема кој да пушта тогаш фудбал или некој турбо фолк канали. Или пак земам гитарата и свирам
smiley-music014.gif

И то....

ИГРАМ! многу! ама не треба никој тоа да го види!:kesa: Јадам, глеам ТВ, поретко на мсн(дека е глуп) и коа ќе се почувствувам осамено викам друштво!

Ах.. многу работи се прават кога си дома сам.. најчесто пуштам музика така до кај 2ка.. ( не за друго пошо на 4ка еднаш го оптеретив појачалцето па ми викнаа полиција одма комшиите, башка што си скршив прозор од гласна музика ), цигарче ке си запалам и покерче на фејсбук....

Има и други моменти.. зависи кога како...

ууу откако фатија моите почесто да патуваат, почесто сум сама дома..
па што не...
ќеф ми е сама да си готвам, да спијам до колку сакам да си легнам во колку сакам, да ми дојдат другарките сите на гости и да се журкаме до сабајле, па и други другари :)
да си слушам музика... да се дерам, да врескам, да пејам како луда до сабајле... да свирам на клавир у 6 сабајле :)
да танцувам и вежбам пред огледало... ааа многу работи има :)

Se nabroja osven ona drugoto sto ne si go praela sama doma :D

Никогаш, ама НИКОГАШ(скоро хахах) не сум сама дома. Или ќе викнам некоја другарка, или некои роднини ќе ми се тупнат, или брат ми седи у соба учи, или моите гледаат телевизија...да не тупам мн мн...
Се релаксирам во тишина! Кога сум сама(еднаш во година) Ги гасам сите телефони на пола саат...и пробувам да лежам без да заспијам..немате појма колку релаксирачки е тоа! Ко цел живот да си спиел и самошто си се разбудил! :kesa:

Кога сум, си ги пуштам омилените песни и пеам за цела зграда да ме слушне!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom