Што највеќе цените во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Cenam iskrenost,vernost,ljubov,semejstvo,prijateli....Gi cenam site okolu mene sto me cenat i sakaat takva kakva sto sum i se sekogas tuka koga mi se potrebni!!!

Другарството,семејството, љубовта, страста, толеранцијата, амбиционзноста, гордоста, оптимизмот... секој оној кој ме почитува и сака заслужува да го ценам!

3 работи: Искреноста, толеранцијата и праведноста.

Довербата , чесниот збор , Моментот кога ке дадеш ветување на некому

Го ценам целиот мој живот и луѓето кои ги сакам и ме сакаат.

Јас ценам што ми иде математика :pos:

Семејството и пријателите,заслужуваат да ги ценам,без нив би бил никој и ништо :)

иксреност, доверба, пријателство ,љубов ако е вистинска:):):) семејството си го ценам и сакам иако во ова време се нема баш време и за такви посети многу но сепак коа ке се направи еден објективен поглед се доага до закључок дека всушнотст душевното сите највеќе го цениме ?? :):):)

Здравјето пред се !!!

Можете да имате многу пари, можете да ги имате најпосакуваните жени , можете да сте и највлијателни луѓе на свет, но доколку го изгубите здравјето се е ништо.

Искреноста, чесноста, довербата, добрината и доблеста за признавање на своите грешки.
Мислам дека без овие основни работи, ќе нема ни љубов, пријатели, семејство и дека се останато ќе биде само обична фарса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom