Што највеќе цените во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Definitivno zdravjeto! Zabe vi e se vo zivotot ako vaseto zdravje ne e vo red i ako imate zdravstveni problemi! Drugoto vo zivotot se samo ke si dojde...

Највише...незнам.Ценам искреност,храброст во дадени ситуации, вистинско пријателсво.....

Ценам многу работи во животот...Големата желба за живот кај ретките луѓе,го ценам здравјето,љубовта...Не мора да е возвратена,ја ценам...Бескрајно!

Највеќе животот и блиските луѓе што ми се, а инаку ценам се што е околу мене без разлика дали е лошо или добро зошто можеби да не била таа некоја битна или небитна ствра ние не би ни постоеле.

:helou: Vo zivotot najpoveke od se ja cenam RADOSTA Mislam vo nea e se opfateno. Mnogu cesto sum sretnuvala bolni luge vo koi ima poveke radost od zdravi luge , Bedni isto taka ,:smir: mnogu poradosni od mnogu bogati luge i da ne brojam ima mnogu primeri . Ako si radosen za mene znaci si sreken covek :smir: :smir:

Искреноста, почитта кон некој. Ги ценам малите нешта што некој ги направил за мене. Вистинското пријателство, Семејството и здравјето.

најмногу ја ценам слогата меѓу сите нас :( али за жал ретко ја има:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom