Што највеќе цените во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Моето постоење.Ако не постојам,не можам да ценам ништо,така?

Fluffy напиша:
Моето постоење.Ако не постојам,не можам да ценам ништо,така?

Добар одговор, али прашањето јас го сватив што цениме најмногу ако веќе постоиме!

Така да другарството и љубовта се две работи кои најмногу ги ценам

За Флафи и Џои ....... може и едното и другото, ама тоа на Џои е поточно:helou:

Семејството,другарите,љубовта,искреноста!

Фамилијата, другарството, љубовта, искреноста, разбирањето, совети, покани-(да одам - да дојдат), однесување и др..

Разбирањето!!! Довербата!!! Искреноста!!!
Баш сега оваа вечер сфатив колку треба да се ценат, ама и колку боли кога некој не го цени тоа што си искрен!

Здравјето,семејството,довербата,љубовта,искреноста.....
Ај ,доста е1

Prvo:drugarstvoto
Vtoro:Nekonstantnosta i nepredvidlivosta na zivotot.Nekogas si na vrvot,nekogas na dnoto...toa go pravi zivotot interesen i vreden da se zivee.Nikogas ne bi sakal da ziveam bezbeden i isplaniran zivot.Toa e tolku dosadno.

здравјето, искреноста, семејството, другарството, шармот, позитивноста, стрпливоста, ентузијазмот, интелегенцијата, способноста за простување и честа

умешност, искреност, креативност, амбиција, пријателство, интелегенција, себе си! :) :) :)

Најпрво себе си !!!
Потоа, најблиските, искреноста, здравјето, љубовта, слободата и среќата.

Ги ценам само вредните* работи.

*Не парична вредност, хелоооу нека ви текне ... ВРЕДНОСТ што не се мери со ништо ...

Другарство, љубов, искреност, фамилија и секак самата себе!!Мислам оти тие работи секој човек ги цене најного у живото..

1.luge sto se iskreni
2.luge sto znaat zasto ziveat
3.luge sto se stvarno pametni
4.luge sto pijat mnogu alkohol
5.luge sto slusaat metal
6.Sam Sebe

a raboti kako ljubov , familija , doverba i slicno... zasluzuvaat cenenje ali ne do tolku mnogu ... barem ja taka mislam

Го ценам тој што ми дал живот..Иценам што сум сеуште жив, покрај се. Со еден зборценам СЕ...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom