Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
recepta da se zdebeeleess skara pivo posle pivo skara i se taka malce obavenzo leb i dobra salata
moze konjak
nekolku pravila
jadi brzo kefski pij
nikokas ne pij na eks za da ne ti stane loso
ako jades bavno ke ti se odjade vazna e brzinata , a bavno pij za da ima mesto za hranata bidejki go opiva pivoto
imam visok nad 100 sum ne ne sum lek maz heheh

schtranga напиша:
ja imas mojata visina ( 164 ) i 40 kg :icon_eek::icon_eek::icon_eek: i plus ti smetaat :lud: dokolku kacis :icon_eek: jas koga imav 47 strasno izgledav samo koskite bea na mene , a pak tebe so 40 ne mozam ni da te zamislam strasno strasno

Da me videsh nema da vikash taka.. nema ni da pomislish deka iam samo 40 kg (= e toa e chudoto :D

ragazza напиша:
24 -ki ti se golemi? E welcome 2 my world , samo bez nervozi deka taka nema da imas normalen metabolizam .Jadi malce ama cesto min 5 pati na den i poleka poleka ke se vratis na normala.

Леле и ти ли го имаш тој проблем? Па јадам многу пати на ден, можеби не е количински многу, али многу често....Сакам здраво да се здебелам. Јас можеби да јадам мрсно, брза храна....може побрзо би се здебелила, ама не сакам на тој начин...., така само би си направила проблеми со здравјето!

ЃАВОЛЧЕ напиша:
Леле и ти ли го имаш тој проблем? Па јадам многу пати на ден, можеби не е количински многу, али многу често....Сакам здраво да се здебелам. Јас можеби да јадам мрсно, брза храна....може побрзо би се здебелила, ама не сакам на тој начин...., така само би си направила проблеми со здравјето!
Mnogu jasno deka ne sakas da se zdebelis na cena na zdravjeto . Ni jas ne sakam , ama pa ni vaka ne biva:) Ako najdis chare ke kazis ako jas najdam uspat nesto sto funkcionira ke ti kazam

Хехе:icon_lol: Обавезно ако најдам нешто ви кажувам на сите од форумов кои го имааат тој проблем, па сеа уште и ни отвориле тема....супер, заеднички ке си помагаме:kajg:

Мислам дека имам одлична тежина и форма на телото. Ај лајк ит:je:

ThA-BiTcH напиша:
Мислам дека имам одлична тежина и форма на телото. Ај лајк ит:je:

Конечно некој задоволен бе,аман на сите нешто туку им фали :lud:
...вклучувајќи ме и мене :bip: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Висока..1,74/5м,а тешка...па 70 ко ништо :pos: :pos: уствари не сум се мерела одамна зашто многу варирам и не можам да пратам што губам што ставам..а за комплекс за тежина...до максимум! :icon_lol:

јас послаб сум за 10 кила од висината

`AnGe|4E` напиша:
Конечно некој задоволен бе,аман на сите нешто туку им фали :lud:
...вклучувајќи ме и мене :bip: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Висока..1,74/5м,а тешка...па 70 ко ништо :pos: :pos: уствари не сум се мерела одамна зашто многу варирам и не можам да пратам што губам што ставам..а за комплекс за тежина...до максимум! :icon_lol:
I love numbers
194 cm ne sum siguren moz se poveke ama do 197 se hihi
tezina varira od 107 do 115 max sto sum bil e 120 opravdeni prcini nogata ne mozev da odam cel mesec :( no posle padnav 97 pa maturski i sega studenski zivot ooooooo

mislam deka sum taman
visok sum 187-8sm a tezam 78kg (+1,-1kg)

си имам некој 7 килца плус али на мене личи дека имам 70 килца плус али шо да правам кога сум премногу ГОЛЕМ :(

i kilceto plus ne smeta ako covek se oseka dobro taka i taka nekako ispolnetite se nekako posimpaticni --- bez navreda na poslabit.

Virus напиша:
си имам некој 7 килца плус али на мене личи дека имам 70 килца плус али шо да правам кога сум премногу ГОЛЕМ :(

:lud: Овој цитат се вика: ИСПОНАШВАЊЕ!!

Па ми фалат неколку килограми ама сепак многу сум задоволна од самата себе таква каква што сум(за формата зборам)...чудно е, јадам многу а не се забележува:je:

pa uste 4-5 kila nema da mi stetat mi trebaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom