Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм епа висока сум 171 а тешка 59 кила..ќе да е океј..ја сум задоволна..ама сепак би сакала да неам меше..т.е да ми е помало:)

Ne fali mi nista,imam malo vishka:)

Мењам 4 кг стомак за тегови и макробиотска храна. Достава, ВЕДНАШ! Висок сум 198 а сум 90 кг. Ќе се убијам! :nerv: :ija: :(

Јас мислам дека мојата тежина е мојата маса по моето земјино забрзување. Изведено, масата ми таман, ама забрзувањето ми е малце поголемо така да имам...Две вреки чименто без неколку лопати. :)
Мислам дека сум добар по тежина, и варира во зависност од зимен и летен период. У преоден период као овој-92 литра, со тенденција на опаѓање. Шо би се рекло близу 0.1 тон.

Со килажа сум задоволен, ама со форма на тело не баш. Треба да работам на стомачните у пм... :)

betogrozdanov45 напиша:
Ја сум висок 185, а иам 75 кила.

таманско ми е, за ништо на светот не би мењал. Ни килце!

Е и јас сум колку тебе висок, ама имам 84 кила. Така да вишок едно 7-8 кила.:nesvest:

Мислам дека сум таман,иако според некои сум слаба...јебига,боље слаба него дебела :icon_lol:

Многу варирам во килажата,но секогаш во граници на нормала...зависи од период.Никокогаш не сум била разочарана од тоа колку сум тешка или како изгледам,никаква диета,ама па затоа многу сум активна и јадам здрава храна...

Nesto manjak sum :) 174/46- 47 ako nekoj ima nekoe visok slobodno neka frli

Taman sum iako mozebi mozam 3-4 kila da izgubam.Sepak poveke bi sakal da porasnam vo vissina a tezinata ne mi e problem.

имам малце повеќе али ми стои нема везе хахах

Висок сум 163 см. а имам 60 кила.Не сум дебел ама не сум ни слаб, нешто измеѓу!!!Сакам да ослабам ама пусто неможам!:pishtoldz

176 so 55 kila taman mi e ako nekoj vikaat deka sum bil slab :)

2-3 кила вишок .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom