Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
TREBA DA KRENAM NEKOE KILO

I am a bitch напиша:
Па ми фалат неколку килограми ама сепак многу сум задоволна од самата себе таква каква што сум(за формата зборам)...чудно е, јадам многу а не се забележува:je:
:wub: ZLATO SAMO NEMOJ DA SE NERVIRAS SE KE BIDE KAKO STO TREBA

Mislam deka definitivno treba nekoe kilo da krenam... da mi dadat nekoe oni so gi davat sega na A1 dietalci i maksimalci nema da osetat mnogu ako frlat nekoe kilo.

Sandra напиша:
Emi jas sum niska okolu 164 cm .. iam 40 kg (= a i mi smetat .. lol.. me nervira deka se bashka 40 .. ili ko ke se krenat nakaj 42 .. ali nikad ne sum drzela dieta za da slabam .. a nekad iam takva zelba ali ne se dozvoluvam .. obozhavam da gnetam se sho ima :D ja sum vooooooooL u dusha !

Helooo mnogu si slaba bre,bi trebalo na tvoja visina okolu 54 da imas!
40 kg???!!!
Mislam deka 40 imav u cetvrto odelenie:)
Sala na strana stvarno mi izgleda strasno!

Sandra напиша:
Emi jas sum niska okolu 164 cm .. iam 40 kg (= a i mi smetat .. lol.. me nervira deka se bashka 40 .. ili ko ke se krenat nakaj 42 .. ali nikad ne sum drzela dieta za da slabam .. a nekad iam takva zelba ali ne se dozvoluvam .. obozhavam da gnetam se sho ima :D ja sum vooooooooL u dusha !
42 kila....da da debela si nogo....ama ti zdrava li si be???kolko sakas ti da bides 10kg.? U gradinka bev 40kg so se vika....ama aj sama se bajnas golema si....:lud:

jas moram nekoe kilce da nabacam :)) ama i vaka ne mi e loso

IsidoraD напиша:
Helooo mnogu si slaba bre,bi trebalo na tvoja visina okolu 54 da imas!
40 kg???!!!
Mislam deka 40 imav u cetvrto odelenie:)
Sala na strana stvarno mi izgleda strasno!

Da_ButcheR напиша:
42 kila....da da debela si nogo....ama ti zdrava li si be???kolko sakas ti da bides 10kg.? U gradinka bev 40kg so se vika....ama aj sama se bajnas golema si....:lud:

Nikad ne rekof deka sakam da iam 10 kg .. ne sakam .. toa deka sakam poslaba da izgledam.. sakam .. ali nikad ne mi teknalo dieta da drzam zaradi toa ! sekad jadam toa sho sakam.. a toa sho iam tolku kila.. ne se glea.. da me vidite ke mi kazite deka iam poveke od sho iam.. neznam zs .. ali taka e..

Zaebite tezina jadete si se so sakate i ic ne se sekirajte. I da se zdebelite mnogu ima resenie =======> liposukcija

не мислам
69 к таман сум

ne se zalam na kilazata, ali bi mozela da oslabnam 2-3kilca

Sto znam mislam deka sum si taman i ne mi treba visok kilo a pa i da naamalam ne sakam si go sakam moeto telo

Ауууу дефинитивно overweight! Околу 15kg би сакал да симнам и би бил манекен!

Задоволна сум од својата тежина, иако се жалам на нозете :(. Уште некое килце сакам да ставам таму... Висока сум некаде 168 цм. а тешка сум 53... Добро е, се држам :).

Ја сум презадоволна малце покацив иам 47 сеа али имав 44,5 али за моја висоцина добро е си се сакам и да сум си дебелка зашо неќам да бидам ко некој да си стварам комплекси

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom