Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
Вишок на кг. не сум имала никогаш. Имам организам кој беспрекорно функционира во тој поглед откако знам за себе. Како што јадам најмалку 5 пати на ден и плус грицкање нешто измеѓу....:pos: кај би ми бил крајот ако редам се на себе. Сосема нормална килажа си имам:je:

Zbratko напиша:
haha
definitivno imam manjak na kg ... mi falalt edno 6-7 kg ... ali super mie ne se zalam ... :)
Да, да ... е тогаш ќе си прав манекен:kez:

Јас не сум се замарала никогаш со тежината, а ми варира ... нервозата ми намалува, среќата ми додава ... моментално може имам 2-3 килциња вишак, ама ќе се среди само од себе, ич не му ја мислам:icon_lol: :pipi:

Слаба сум и се нервирам мноооогу:nerv:...така си мислите, ке јадеш и ке се здебелиш.Јас јадам, па џабе...не можам ни фармерки да си најдам...не знаете кој проблем е тоа......смрт ми е кога треба да шетам низ град за фармерки....

Па стално сум вишок 2-3 килограма ништо страшно

Бев вишок 13 килограми ама за 5 месеци ги снема:je: сеа си дрзам +2-3 кг

GAVOLCE напиша:
Слаба сум и се нервирам мноооогу:nerv:...така си мислите, ке јадеш и ке се здебелиш.Јас јадам, па џабе...не можам ни фармерки да си најдам...не знаете кој проблем е тоа......смрт ми е кога треба да шетам низ град за фармерки....
24 -ki ti se golemi? E welcome 2 my world , samo bez nervozi deka taka nema da imas normalen metabolizam .Jadi malce ama cesto min 5 pati na den i poleka poleka ke se vratis na normala.

Emi jas sum niska okolu 164 cm .. iam 40 kg (= a i mi smetat .. lol.. me nervira deka se bashka 40 .. ili ko ke se krenat nakaj 42 .. ali nikad ne sum drzela dieta za da slabam .. a nekad iam takva zelba ali ne se dozvoluvam .. obozhavam da gnetam se sho ima :D ja sum vooooooooL u dusha !

Sandra напиша:
Emi jas sum niska okolu 164 cm .. iam 40 kg (= a i mi smetat .. lol.. me nervira deka se bashka 40 .. ili ko ke se krenat nakaj 42 .. ali nikad ne sum drzela dieta za da slabam .. a nekad iam takva zelba ali ne se dozvoluvam .. obozhavam da gnetam se sho ima :D ja sum vooooooooL u dusha !

ja imas mojata visina ( 164 ) i 40 kg :icon_eek::icon_eek::icon_eek: i plus ti smetaat :lud: dokolku kacis :icon_eek: jas koga imav 47 strasno izgledav samo koskite bea na mene , a pak tebe so 40 ne mozam ni da te zamislam strasno strasno

Таман си сум.....:icon_lol: .... машко да се знае...:icon_lol: без пивски стомак ништо.:kajg:

Висока сум 180 а тешка не знам колку сум .. сигурно 70 ги имам :bip:

Ама си се сакам таква каква шо сум и ич не се замарам со тежината одлично ми е :je:

Hmmm 47kg malku mi se,oslabev 5kg i toa za mn brzo vreme :(,ama aj ke se zdebelam pak

jas ne bev ic zadovolna so mojata tezina,sega za 2 meseci uspeav da oslabnam 7 kg..mislam deka mi trebaat uste 2,3 kg pomalku za da bidam top!Inace momentalno sum visoka 176 a teska 64!

Imav kosmar....sonuvav deka sum imal ogromen pivski stomak :ija: :se_ molam :angry2:

Inace, sum oslabel edno kilo :je: :costumed4

Jas za mojata tezina mislam deka treba da ja smalam nekoe kilce

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom