Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум се мерела едно петнаесет години. Имам ваљда, меѓу 65 и 75. Можда поише, а можда и помалце.

jas sum 1.75 visok a sum 55 kg pa mislam deka mi trebat uste 5-6 kila da si dojdam na ramnoteza

Taman. Nejkam ni poveke ni pomalku.

Pa vo odnos na visinata imam soodvetna tezina taman sum ne sum ni slaba ni debela :)

MoNa` напиша:
Pa vo odnos na visinata imam soodvetna tezina taman sum ne sum ni slaba ni debela :)

:pos: :pos: Ти слаба?? Нееееееееееее бе! Ич каде :)
Не бе,без мајтап,таман си си сега,порано беше мн слабичка,сеа си таман. :icon_lol:

Imam troa kilce plus....ama nisto strasno:)

*P|nK_G|rL* напиша:
Prezadovolna sum od svojata tezina i neam namera da ja menjam. A za tie so se popolni4ki neka ne si sozdavaat kompleksi , zaso ne e se vo nadvoresniot izgled.

Баш...си ги имам килцата али не се замарам, не сум некоја истурена него елегантно попунета :) Плус играм кошарка, така да предност иам затоа што си ги тушкам оние стапчињата наоколу. И стегната сум доста...сеа би сакала да симнам уште едно 10тина кг, може и некое плус, али јебига, се додека си фаќам лепотанчиња, не се жалам :) Очигледно има нешто у мене што е побитно од надворешниот изглед.

zadovolen....imam 68kg.....pa ne se mnogu neli....?...:)

pa ok sum ...... imav 45 kg a sega imam 48 :( hehe aj mozebi ke si ja vratam tezinata

Moze da se kaze deka sum zadovolen iako mozda imam 4-5 kila plus ali nisto strasno.

Ќе цитирам една мудра мисла
маж под 100 кила не е МАЖ!!!!

Висок сум 187,тежок 105 иако постојано ми варира килажата,тука негде се движам.Досега од око највеќе ми дале 95 кила,не се познава килажата по мене,дека сум си природно крупен чоек.
Не се замарам со диети никакви и слабеење пошто супер сум си ваков каков што сум!

Нема што да ја мислам јас нека мислат тие под мене што се/ке бидат! :icon_lol:

on a serious note..
едно 4-5 килца мањак и тамам би дошло, дефинитивно пиво, удобно столче за пред PC, благце и сл. е лоша комбинација

jas sum visoka okolu 170 i bas denes se merev,imam 52 kila ama sakam da oslabam malce barem do 50 da stignam. i znam deka e loso ama imam mnogu kompleksi za tezinata....

Ја сум 1.78 а имам 68 кг мислам дека е таман не сум сигурен

lovely напиша:
jas sum visoka okolu 170 i bas denes se merev,imam 52 kila ama sakam da oslabam malce barem do 50 da stignam. i znam deka e loso ama imam mnogu kompleksi za tezinata....

Де бее!!!!Убаво е да си слаб...И немој да си слабеела..Таман си ако не и премногу слаба...Ја сум 160 а имам 53кг...Шо не е нешо не сум дебела...Да дојдам до 50 ок ке биде али ја сум за 10см пониска...хмм...ме тераш да се чствувам дебелоо:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom