Што кога ќе се сексуално рекреирате и после тоа го/ја нема никаде?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Фала за дополнување :smir:
Ти држи муабетот, но сепак може да му било и добро во сексот но едноставно нејќе да се привржува со некого или нема емоции или многу други причини. :helou:

Нема дечко што може да заборави ДОБРА ЈЕБА*ИЦА , без разлика дали сака или нејке да се приврзе со неа, нормално дека емоциии преку нок неможе да му се јават, Сексот бил со намена да се задоволат и двајцата :helou: а се што може да му остане само секавањето , колку УБАВО ИЛИ НЕУБАВО било претходната ноќ, а за причини може да се нагодува или погодува што и да е, и ке напоменам пак, НЕ верувам дека постој машко што може да заборави ЈАКА ЕБА*ИЦА И што нема повторно да и се јави, макар ја биело и лош глас или слични работи за кој може само да се погодува:baeh::pusk:

никогаш ми се нема случено, затоа што до сега сум имал само еден сексуален партнер :) ама па и гадно е чувството вечер да го издупиш утре да неможеш да го најдеш за пак да го дупиш. Ке треба после да бараш друг :(

иначе во право се овие горе, или типот/типката бил манга и сакал само авантура а во меѓу време имал девојка - ама не бил задоволен од девојката па сакал малце да прошета - имам запознано многу вакви случаеви дури и другарки имам вакви, или пак лош бил сексот :tapp:

[editirano leandra]
Искрено,никогаш не би имала однос со некој што едвај го познавам,баш ради вакви испади наредниот ден.Факт е дека ги има многу што се праат дека живеат у Playboy mansion и си ги мењаат секој ден(додуша,и таму повеќе внимание им обрнуваат). :pos:
Како поминува времето СЕ повеќе има типци шо се праат PIMP...штета што негогаш и тие што не треба налетуваат на таков.

Незнам можда уште ми е рано да зборам за тоа али ја сепак никад не би имам секс со некој што прв пат го гледам колку и да ми се свиѓа. Од кај знам ја тој што човек е, какви намери има и бла бла бла...
Е сега ако више сум му дала ( си замислувам ) мислам дека не би очекувала многу, многу дека ќе ми се јави. Можда тоа го рекол од онака, ако мене ми било убаво може него не или па и да му било убаво не се замара со некоја што не ја ни знае си направил човекот задоволство и готово. Затоа никад не би се согласила на нешто такво!Можда мене би ми значело тоа нешто, а него не.Нејќам да се разочарам и после да ми падне криво...

sakale nekele toa vreme e dojdeno , denes prvo ke imas seks , pa ako e dobro predlagas da prodolzite vo veza so curata , ili si bila pijana toa so ti se deshavalo ili stvarno nesto ne e vo red . moj predlog :samoanaliza , po moznost kriticka , so tendencija kon podobruvanje vo uvidenite stvari ili taka nesto :)))))))

А уосталом, кој после one night stand би очекувал дечко у смокинг со букет ружи на врата?:uvo:

после ебе*е нема каење :)

Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?

One night stand,нешто нормално во повекето земји:)

Не ми се има случено, а и не планирам да ми се случи. Едноставно неможам да си замислам да имам секс со некоја која ја познавам 2 саати.

Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?

Навистина не знам кој е проблемот овде?

mislam me napadnavte ko ja da sum kriva... ja samo ja otvoriv temeva, radi muabet so go praev so drugarka! :nesum:

Не мора темите да ги поврзувате со авторот на темата:) Всушност, не е ни важно дали членот ја отворил во зависност од тоа дали му се случило нему или не. Пишувајте си од ваше искуство.

Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
Мене ова не ми е јасно. Пораката која ја упатува е јасна, па ја поставуваш темава само за да пишат членовите бројка?
Океј.
0

mislam me napadnavte ko ja da sum kriva... ja samo ja otvoriv temeva, radi muabet so go praev so drugarka! :nesum:

Никој не те нападна тебе лично. Добредојде на Кајгана :)

Темата е интересна, ти ја постави....тоа е се.

Не ми се случило вакво нешто зашто знам точно со кого си имам работа, стана нормално тоа после една вечер и толку дека нема да се јави едниот од нив, убаво си кажаа членовите погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom