Ashley
بين الحياة والموت
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 35
Па добро и не е битно, ја го дополнив неговиотмислам дека беше за текстот на мимс или сум грешка...:smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро и не е битно, ја го дополнив неговиотмислам дека беше за текстот на мимс или сум грешка...:smir:
Фала за дополнување :smir:
Ти држи муабетот, но сепак може да му било и добро во сексот но едноставно нејќе да се привржува со некого или нема емоции или многу други причини. :helou:
Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
Мене ова не ми е јасно. Пораката која ја упатува е јасна, па ја поставуваш темава само за да пишат членовите бројка?Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
mislam me napadnavte ko ja da sum kriva... ja samo ja otvoriv temeva, radi muabet so go praev so drugarka! :nesum: