Ashley
بين الحياة والموت
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 35
Па добро и не е битно, ја го дополнив неговиотмислам дека беше за текстот на мимс или сум грешка...:smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро и не е битно, ја го дополнив неговиотмислам дека беше за текстот на мимс или сум грешка...:smir:

Фала за дополнување :smir:
Ти држи муабетот, но сепак може да му било и добро во сексот но едноставно нејќе да се привржува со некого или нема емоции или многу други причини. :helou:
ама па и гадно е чувството вечер да го издупиш утре да неможеш да го најдеш за пак да го дупиш. Ке треба после да бараш друг 

))))))
Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?

Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
Всушност, не е ни важно дали членот ја отворил во зависност од тоа дали му се случило нему или не. Пишувајте си од ваше искуство.Мене ова не ми е јасно. Пораката која ја упатува е јасна, па ја поставуваш темава само за да пишат членовите бројка?Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
mislam me napadnavte ko ja da sum kriva... ja samo ja otvoriv temeva, radi muabet so go praev so drugarka! :nesum: