Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas ne rekov deka samo moeto mislenje e tocno,ama e porealno.barem po toa sto go gledam niz gradov.so siroko otvoreno dekolte,eden ton sminka,minic i sl.ne se pretsavuva karakterot.edno zboruvate,a sosema drugo pravite.jas sum samo realen,za razlika od poveketo.Ако се е релативно тогаш не значи дека само твоето мислење е точно. И не се диви толку, па не ми е целта да ти го променам мислењето :pos2::pos2::pos2:. А толку го "тупиме" со карактерот затоа што за тоа е темата, ти текнува?
п.с. и мислењето ти е релативно ондак хах
a be,aj nekoj neka kaze sto se podrazbira pod terminot karakter.За џабе е убав ако нема карактер!
Сите така викаат,ама сепак сите гледаат само убавина.За џабе е убав ако нема карактер!
Треба да има доза од двете! Сепак само физичка убавина неможе да е! За мене најбитно е да ми е убаво со неа, времето шо го проаѓам со неа да ми и исполнето! Е сеа за да е тоа така треба да има карактер! Ама сепак физички прво забележуваме, да не се лажемеНајвеќе ме привлекуваат онака мили девојчиња шо знаат да ти се насмеат само и да ти “влезат под кожа“ :kesa: