Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се е релативно тогаш не значи дека само твоето мислење е точно. И не се диви толку, па не ми е целта да ти го променам мислењето :pos2::pos2::pos2:. А толку го "тупиме" со карактерот затоа што за тоа е темата, ти текнува?
п.с. и мислењето ти е релативно ондак хах
jas ne rekov deka samo moeto mislenje e tocno,ama e porealno.barem po toa sto go gledam niz gradov.so siroko otvoreno dekolte,eden ton sminka,minic i sl.ne se pretsavuva karakterot.edno zboruvate,a sosema drugo pravite.jas sum samo realen,za razlika od poveketo.
temata e UBAVINA ili KARAKTER,a ne KARAKTER,sega tebe ti teknuva?
i tvoeto mislenje e relativno,ama moeto e REALNO.

За џабе е убав ако нема карактер!
a be,aj nekoj neka kaze sto se podrazbira pod terminot karakter.

Убавина vs Kaрактер

Абе прашањево многу е глупо што знам...карактер или убавина...како и да е ако го поседува само едното од нив а другото го нема ти си во загуба...
Пр.1) Убава женсkа а глупа ко гуска, што ќе ти е...ќе се дивиш на нејзината убавина а штом отвори уста ти станува ружна афтомацки...
Пр.2) Ружно девојче а карактер милина, толку пријатно на мубает интересна али едноставно не те привлекува ( вакви се добри за другарки плус ако имаат некои добри френдици обавезно дружија ).
Еве ти два случаја избери еден...сигурен сум дека сите ќе гласааат за Пр.1) :wink: ...Го кажувам примерот бидејќи сум идел и со Пр.1 и Пр.2 и верувај ни двата не ги бива...
Затоа треба да се бара една златна средина, значи да не биде што знам лепотица некоја бидејќи ќе си имаш проблеми со конкуренција и барем да знае муабет некој да ти направи ( барем 1h во денот да и биде телевизорот уклучен на Discovery ) и немаш гајле...ајде сега бркај работа ...позз
Rossy_and_Angie_thumb.png

a be ovie raboti nekako se obratno proporcionalni sto poveke ubavina tolku polos karakter sto pomalku ubavina tolku poveke karakter pa sega najubavo e da ja najdes sredinata

Досегашниве искуства ми докажале дека убавината била пресудна ама и се излегло наопаку, изгледа ке треба во наредниов период да обрнам повеке внимание на карактерот , а не да го го гледам само како слика и да се чудам колку е само за никаде.
Е сега нема да биде лошо и 2 да се склопат во 1 ама тоа изгледа ретко се случува

Двете одат заедно... убавина и карактер... и реко кога можат едно без друго.
така е според мене:toe:

Па најпрвин ја приметувам убавината, а потоа продолжувам со анализирање на карактерот на личноста. Но секако претпочитам девојка со добар карактер и со просечен изглед (не мора да е мис на светот, но секако не смее ни да е грда :)).

Па секако дека некој треба да ти биде симпатичен,за да можеш односно сакаш да го процениш неговиот карактер.Ама тоа не значи дека ако е убав,мораш да го трпиш поради неговиот лош карактер.Затоа што убавината е пролазна работа,а карактерот останува.

И двете, џабе е убава некоја ако нема карактер, многу ми се антипатични таквите колку и да се убави.

Треба да има доза од двете! Сепак само физичка убавина неможе да е! За мене најбитно е да ми е убаво со неа, времето шо го проаѓам со неа да ми и исполнето! Е сеа за да е тоа така треба да има карактер! Ама сепак физички прво забележуваме, да не се лажеме :) Највеќе ме привлекуваат онака мили девојчиња шо знаат да ти се насмеат само и да ти “влезат под кожа“ :kesa:

Треба да има доза од двете! Сепак само физичка убавина неможе да е! За мене најбитно е да ми е убаво со неа, времето шо го проаѓам со неа да ми и исполнето! Е сеа за да е тоа така треба да има карактер! Ама сепак физички прво забележуваме, да не се лажеме :) Највеќе ме привлекуваат онака мили девојчиња шо знаат да ти се насмеат само и да ти “влезат под кожа“ :kesa:

другар, проблемот е у тоа што на светот има само 2-3, со кои љубовта ке биде исполнета до максимум(мислам на една личност постојат 2-3)...
неможе со секоја девојка љубовта да ти биде у ред и да ти биде се како што треба, мора и такви врски да има у кои ништо нема да функционира...

Pa ako baram ke baram so 2-te,ama tesko e da se odlucas,ako e pojaka od mene so ke prajme ?:nesum: Tesko e da se odlucas od 2-te:):helou:

Како и да е .... прво што приметуваме кај некого е изгледот а потоа го гледаме неговиот карактер ...
но сепак мислам дека карактерот е поважен од убавината ... ако барем малце е некој симпатичен и ако има добар карактер ... ти станува уште помил ... но ако некој е најубав на свет ... а има карактер 0 .. тогаш кога и да отвори уста ги брка тие околу него .. :S ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom