"ШТАБ" НА А1

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ве смее најмногу?

• Началник

Гласови: 12 12,4%
  • Замениче

Гласови: 12 12,4%
  • Диско

Гласови: 47 48,5%
  • Капетан Немо

Гласови: 20 20,6%
  • Стрико

Гласови: 3 3,1%
  • Лиле

Гласови: 3 3,1%

• Вкупно гласачи
    97
Конечно денеска да пуштат реприза од некоја епизода. Добро што им текнало на А1.
серијалот ќе го даваат цел секоја сабота од 18часот...
јас денес се затрчав да гледам али немав а1 ко за беља... Смртно сум заљубена во Лиле

а бре појаки беа глумциве во Сомнително лице
кога ја гледав представата прв пат буквално се дрецкав од земја од смеење (а и секој пат потоа)
а и штаб не е лошо
интрересни се , смешни
таман

сакаат да ги емитираат Курсаџие од Пинк.:tapp:

серијалот ќе го даваат цел секоја сабота од 18часот...
јас денес се затрчав да гледам али немав а1 ко за беља... Смртно сум заљубена во Лиле
Тоа е добро. Ќе стигнам да ги гледам репризите пак, затоа што дома немам ниедна нивна епизода.

Тоа е добро. Ќе стигнам да ги гледам репризите пак, затоа што дома немам ниедна нивна епизода.
ги има и на you tube ама не сите епизоди... коа зажелувам за Лиле таму ги гледам

и според програмата на а1 за 10 минути треба да имаш реприза

Имаше на тезга луѓе продаваа 100 денари двд, со 4 епизоди мислам. Требаше да се земат. Вака само на нет ако ги најдеш и да ги спушташ мноооогу долго време.:)

МИ СЕ свиѓа закон е

Имаше на тезга луѓе продаваа 100 денари двд, со 4 епизоди мислам. Требаше да се земат. Вака само на нет ако ги најдеш и да ги спушташ мноооогу долго време.:)
а сега нема?
од нет сум баталила спуштање
али мислам дека можам да ги најдам пош баш си мислев да чекаш секоја сабота во 6 пред тв не е најпаметно

Мизерија. Беден хумор и ужасна глума. Копија на еден куп други (исто лоши) вакви глупоштини од Балканов.

Мене ова ми изглеа како бледа копија на четничките курсаџии :toe:

А слуша ли некој за шо зборуваат, каков хумор прават или априори се имитација на курсаџије пошо на сцена има клупи?

Сцената со клупите и таблата, јесда потсеќа на Курсаџије, ама хуморот им е добар на штабов, а е и на место.

Првите неколку епизоди ги гледав во живо. Море гледав едно 5-6.Диско ми беше најјак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom