"ШТАБ" НА А1

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ве смее најмногу?

• Началник

Гласови: 12 12,4%
  • Замениче

Гласови: 12 12,4%
  • Диско

Гласови: 47 48,5%
  • Капетан Немо

Гласови: 20 20,6%
  • Стрико

Гласови: 3 3,1%
  • Лиле

Гласови: 3 3,1%

• Вкупно гласачи
    97
najaka teatarska pretstavaa........ posebno onie disko nemo na4alnikon i zamenikon tie se najakai vo teratarskava pretstava

Не се лоши сигурно се подобри од Вечерна школа Хрватите

ludi se!odamna nisto posmesno,a makedonsko ne sum videl na tv!

Хе хе хе. Па тоа е криминал бе друже. Луѓето сакале да ја имитиираат вечерна школа ама ништо не направиле. Јас да кажам право и не ги разбирам овие од штаб што зборуваат а и се прават интересни на сила, а тоа не бива.

СЕ СЛАГАМ СО ТЕБЕ БАШ ТАКА Е :tv:

ШТАБ ПРАВА ГЛУПОСТ САМО ЏЕМО БИЉБИЉ БЕШЕ ПОРАНО МНОГУ ПОДОБАР БО ХУМОРОТ СЕА Е ЗА НИКАДЕ
Pionner%20CDJ1000MK3.jpg

Aбе, пробале да направат нешо и колку толку добри се, мене можат да ме насмеат...и немам некој негативни мислења за нив

C c c c... Ne sum videl u zivot nesto poglupo stvarno se dosadni a i nisto ne razbiram sto zborat sto vikate sve na sila sakaat.

Не е лошо.. Го имам гледано неколку пати.. но не ми е мнгу интересно бидејќи ја имам гледано Сомнително лице.. истите личности.. користат исти изрази.. далеку подобра е драмата Сомнително лице..

Не глеам често затоа и незнам кој е кој по име, иначе тој што е со пуцвалот и наочарчињата ми е вујко.

Не глеам често затоа и незнам кој е кој по име, иначе тој што е со пуцвалот и наочарчињата ми е вујко.
епа браво за вујко ти бидејќи е дефинитивно најзакон лик,кога ке тресне нешто...тој најмногу успева да ме насмее,али ова е копија на тие српските и хрватски незнам како се викаат а за дијалозиве и инспирација за ликовиве е земено од сомнително лице,и шознам,добри се бе,не се лоши,најдобар е диско,најлош стрико

Не се лоши! Може ги споредуваат со курсаџије али не е тоа тоа, сепак си имаат свој концепт на целата изведба!

lol, ЗАКОН беа во Саботата. :)

top se nema zbor, pobarajte te ja somnitelno lice ama so dzemo b. kako glumi nacalnik, e tek togas ke vidite stho se desava :) inace defitinvo disko e No.1 showmen :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom