"ШТАБ" НА А1

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ве смее најмногу?

• Началник

Гласови: 12 12,4%
  • Замениче

Гласови: 12 12,4%
  • Диско

Гласови: 47 48,5%
  • Капетан Немо

Гласови: 20 20,6%
  • Стрико

Гласови: 3 3,1%
  • Лиле

Гласови: 3 3,1%

• Вкупно гласачи
    97
bez navredi ali deckite se unhomoristicni ni za ... ne gi biva so sila se pravaat smesni i nekako toa emisijata kako premnogu idiotska da e :kajg:

Joey напиша:
Мене баш ми се свиѓаат,добро е конечно нешто што може да ги јаде на к-15,додуша и овие ми се подобри дека к-15 се е од вицеви не се веќе интересни......

Па стварно к-15 веќе немаат идеја и само вицеви имитираат а и што ако е имитација на вечерната школа. Овие барем се трудат нешто повеќе.

epten gi imitiraat hrvative i srbive ali imaat i dobri momenti. kako na pr.: sto e malo zeleno vo tvojot mozok? ne zna druze nacalnice! -mozgojadec! aso prajt kaj tebe? ne zna druze nacalnice! - gladuat

Еднаш гледав и ми остави впечаток овој Диско тропаше некој глупости:)

Не ми се нешто посебно интересни ама и не можам да коментирам многу зашто малце имам фатено само.

zakon se nemat so... ko so mozet tie da me nasmeet, nikoj.. :D a stvarno, vekje k15 e zdosadena rabota...

Ako vi e interesno nekoj da gledate kaj so se glupirat......
Stab spored mene e mn debilno i nemat ni tema ni koncept niso...
premnogu e maloumno za da vredi za moeto vnimanie...
I + ic ne mi e ni smesno.....
K-15 se m bolji, iako vo posledno vreme i oni ne se nesto posebno....
Samo Mr. BEan e zakon uste....
posledniot negov film e zakon....

Интересно ми е да ги слушам како зборат на дијалект, ништо специјално не се, ама и не се дрзнувам да јадам "бурек" за нив. Најинтересен: тој со Афрото.

Мене ми се интересни ги пратам од време на време, посебно Диско е Краљ :)

Најглупава работа што не ме тера на смеење се они,кој од кого по очаен е.За дијалозите па да не зборам,импровизираат цело време или шо е работава?Па на прваче кази му да каже нешто смешно повеќе ќе те насмее.Живи глупости се,пробуваат нешто на стара слава ама која стара слаба?

po nekad stvarno tropaat ali znaat i da te nasmeat posebno Disco....:)

Ги имам начекано онака и не ми оставаат некој впечаток посебен многу се дерат пискаа, Џемо демек ке се опраеше после она Ѓоре Шнајдерот ама слабо.Плус таму е мојата најантипатична ТВ личност Чичко Жанко.Едина светла точка им е оној што глуми албанец дебелион(не дека кажува нешто смешно, добро имитира)

Dobri se, ama Disko Tehnoski(imevo i prezimevo mu se zakon), lele kako me smee, najdobar e, i Shiptarot(Nemo) e dobar, a i drugite ne se losi

Sto znam nekako so sila ubavina nema, ednas gi gledav i nemozam da glasam zasto ne gi znam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom